Sunnysoft rejestracja.

• 9 Odpowiedzi
  • 2776 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sunnysoft rejestracja.
« dnia: Grudzień 23, 2009, 14:10:04 »
Witam,
czy jest mozliwość zarejestrowania ściągnietej ze stron Sunnysoft wersji InterWrite 10 Pro. Czy żeby ja zarejestrować muszę ja kupic? Mój telefon polską lokalizację jednak po apdejcie Romu wgrałem lokalizację ze stron Sunnysoft. Za kilka dni kończy mi się wersja demo, jesli jej nie zarejestruję.
Pozdrowienia

*

Offline dantemg

• 935
  • Sprzęt: Nokia E65 -> HTC Touch Pro 2 -> HTC Sensation XE
Odp: Sunnysoft rejestracja.
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 23, 2009, 14:15:04 »
Pobierz sobie ROM i nakładkę z http://sunnysoft.com/htc/, na tej stronie jest pełna wersja.
ROM:  Jackos EVO ManilaRUSH 1.4.0 PLK / Rhodium
ROM:  Oficjalny / Sensation

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 23, 2009, 14:21:08 »
Pobierz sobie ROM i nakładkę z http://sunnysoft.com/htc/, na tej stronie jest pełna wersja.
A moge ją (nakładkę) zainstalować na tej co mam, czy musze odinstalować jakoś poprzednią wersję. Rom juz mam w tej wersji.
Pozdrawiam

*

Offline dantemg

• 935
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 23, 2009, 14:31:35 »
Jeżeli masz ROM tej wersji a pod baterią ten numer PN: 99HJY005-00 to możesz :)

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 23, 2009, 14:41:07 »
Jeżeli masz ROM tej wersji a pod baterią ten numer PN: 99HJY005-00 to możesz :)
Hmm, okazuje się że numer się zgadza ale zainstalować się nie da. Jeśli telefon nie podłaczony wyskakuje komunikat żeby podłaczyc telefon, jeśli podłączony wyskakuje komunikat: "Confirmation: The files have been changed!" i po kliknięciu OK wychodzi z instalatora. Jak w takim razie wyrzucić poprzednia nakładkę? niechciałbym robić HR bo telefon mam juz mocno spersonalizowany.
Pozdrawiam

*

Offline dantemg

• 935
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 23, 2009, 14:44:20 »
Bez obrazy ale nawet nie zadałeś sobie trudu aby przejrzeć forum a odpowiedz na to, że się da masz prawie pod nosem :sleepy:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=153192.0

*

Offline titus78

• 665
    • a może tak coś wciągniesz?
  • Sprzęt: SGS II, Galaxy Note
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 23, 2009, 14:57:37 »
przede wszystkim wyłącz programy mogące zmieniać plik podczas wgrywania do telefonu, czyli program antywirusowy bo to jest głowny powód występowania komunikatu Confirmation..... ewentualnie spróbuj na innym systemie
Potrzebna zgoda na reklamowanie stron, serwisów etc.!!!

« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 23, 2009, 15:12:39 »
przede wszystkim wyłącz programy mogące zmieniać plik podczas wgrywania do telefonu, czyli program antywirusowy bo to jest głowny powód występowania komunikatu Confirmation..... ewentualnie spróbuj na innym systemie
Tryb zgodności z Windows NT rozwiazuje problem, ale tylko cześciowo, bez HR sie chyba nie da tego zrobic, ciekawe swoja drogą, bo wersja płatna nie wymaga HR. Tzn nie ciekawe a logiczne. Płacisz 40USD i nie musisz wgrywać wszystkiego od nowa, lub nie płacisz i musisz.

*

Offline dantemg

• 935
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 23, 2009, 15:29:21 »
są programy do backupu danych.

*

Offline Bysio

• 3655
  • Sprzęt: iPhone, iPad, MacBookPro, AppleWatch
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 23, 2009, 15:46:19 »
Tryb zgodności z Windows NT rozwiazuje problem, ale tylko cześciowo, bez HR sie chyba nie da tego zrobic, ciekawe swoja drogą, bo wersja płatna nie wymaga HR. Tzn nie ciekawe a logiczne. Płacisz 40USD i nie musisz wgrywać wszystkiego od nowa, lub nie płacisz i musisz.

Nic w tym ciekawego... poprostu nakladka dedykowana dla Leo integruje sie z romem .. i po HR nadal jest w systemie, natomiast ta ktora mozna kupic to normalny CAB wiec po HR go juz nie ma ...
OD ZADAWANIA PYTAŃ JEST FORUM, A NIE PW