Po niespełna miesiącu na romie 1.48 pojawił się u mnie problem z sms'ami. W sumie przez przypadek naszło mnie żeby sprawdzić, czy coś siedzi w skrzynce odbiorczej i na całe szczęście były w niej wiadomości z jednego dnia. Nie sądzę, żeby problem występował wcześniej, ponieważ w większości przypadków po wysłaniu wiadomości otrzymywałem natychmiastową odpowiedź.
HTC usunęło fix'a ze swojego ubogiego supportu, a fix udostępniony przez użytkownika Bysio wywala się podczas instalacji w urządzeniu. Co mam zrobić, żeby normalnie funkcjonować? Tak jak ktoś już wcześniej wspomniał, to jest nieporozumienie, żeby najbardziej podstawowe funkcje były takie problematyczne. Nie chce nosić przy sobie drugiego telefonu, żeby móc szybko odpisać komuś na wiadomość. To tak jakbym poszedł do salonu mercedesa, kupił sobie nową e-klasę i nie mógł skręcać w lewo. Zawsze można pojechać skrzyżowanie dalej, skręcić w prawo, później znów w prawo, jeszcze raz w prawo i pojechać na wprost, ale czy o to w tym wszystkim chodzi? Troszkę się poirytowałem :/