Podepnę się pod wątek, bo tematyka pytań podobna.
Od wczoraj mam Leo i już dzisiaj krew mnie zalała i myślałem, że Leo wyląduje za oknem - 5h wprowadzania danych i szlak wszystko trafił - telefon jak dałem koledze nagle zaczął zamulać - wyjąłem baterię i dalej to samo - niestety zrobiłem HR - wszystkie dane i 5h pracy poszło nie powiem gdzie - po prostu z wściekłości zapomniałem, że HR wywala wszystko.
Mam kontakty w Outlooku i je przywróciłem niestety mam kilka grup, a w tych grupach po 100 osób.
Siedziałem jak kretyn 2h i każdy kontakt danej grupy edytowałem żeby zmienić dzwonek - teraz po przywróceniu kontaktów wszystkie informacje o dźwiękach zniknęły.
Moje pytania może dla niektórych proste:
1. skoro pewnie będę wgrywał kuchenne ROMy to co można zrobić aby za każdym razem nie musiał siedzieć kilku h i zmieniać każdemu dzwonek ? Czy można przypisać dzwonek grupie ? Czy aplikacje Pimbackup, SPB Backup są w stanie mi pomóc z w tej sprawie ? Czy one zachowują całe ustawienia użytkowników ?
2. jak zachować wszelkie ustawienia telefonu po zmianie ROMu ? Nie uśmiecha mi się ustawianie tego co kilka dni, bo tak pojawiają się nowe ROMy.
Bardzo proszę o wyrozumiałość.