Czy LEO to niedoróbka?

• 98 Odpowiedzi
  • 18129 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Rajmek

• 1224
  • Sprzęt: Galaxy S6 Edge+ (wersja 6.0.1)
Odp: Czy LEO to niedoróbka?
« Odpowiedź #90 dnia: Grudzień 10, 2010, 10:26:34 »
Dla poparcia tezy vonskiego jeszcze jeden kamyczek ,dwie fotki , raz pod winmo  druga fotka pod andkiem.
Są przecież również tacy u których ten problem  nie występuje wogóle.Ci to mają znajomości ,tylko nie wiem gdzie.Ten sam sprzęt, różne systemy.

*

tomwil

« Odpowiedź #91 dnia: Grudzień 10, 2010, 14:14:38 »
na moim tego akurat nie było... ale to potwierdza co mówiłem...
Fakt faktem, że gdyby nie światowa pogoń za ajfonem pewnie htc by tak szybko Leosia nie wypuściło, a co za tym idzie jak by wyszedł był by bardziej dopracowany do systemu M$

*

Offline lemar123

• 2680
  • Sprzęt: Samsung A5
« Odpowiedź #92 dnia: Grudzień 10, 2010, 14:16:30 »
ja nie mam pod andkiem różowego i nawet nie pamiętam abym kiedykolwiek miał od kiedy android działa ...

*

Offline mycior1

• *
  • 56
  • Sprzęt: iPhone 3GS 16GB
« Odpowiedź #93 dnia: Grudzień 10, 2010, 15:20:59 »
Bardzo dużo razy robiłem zdjęcia moim Leonem i ani razu mi się nie zdarzyło, żeby jakaś różowa plamka była na zdjęciu :) Tak samo  jak dużo osób się żaliło, że im wariuje godzina. Mi się to nigdy nie zdażyło, podczas zmiany czasu normalnie sam się przestawił na właściwą godzine i jest dobrze :) Dla mnie te problemy to jakaś abstrakcja :)

*

Offline DannyDog

• **
  • 100
  • Sprzęt: HTC ONE & SG-NOTE 3
« Odpowiedź #94 dnia: Grudzień 13, 2010, 14:15:23 »
Bardzo dużo razy robiłem zdjęcia moim Leonem i ani razu mi się nie zdarzyło, żeby jakaś różowa plamka była na zdjęciu :) Tak samo  jak dużo osób się żaliło, że im wariuje godzina. Mi się to nigdy nie zdażyło, podczas zmiany czasu normalnie sam się przestawił na właściwą godzine i jest dobrze :) Dla mnie te problemy to jakaś abstrakcja :)

głupie pytanko ... a masz zainstalowane jakieś CHT ?
SG-NOTE3 rom: x-note v18
HTC ONE (m7_ul) rom: InsertCoin

*

Offline mycior1

• *
  • 56
  • Sprzęt: iPhone 3GS 16GB
« Odpowiedź #95 dnia: Grudzień 13, 2010, 17:55:47 »
Oczywiście, mam zainstalowane CHT wraz z edytorem w wersji 1.7.1.1 :)

*

Offline qrzysztof

• **
  • 247
  • Sprzęt: HTC One S
« Odpowiedź #96 dnia: Grudzień 13, 2010, 19:30:16 »
Właśnie postanowiłem przesiąść się z HD na paletkę (czekałem na kolejny model ale HD7 mnie rozczarował). Widzę, że teraz pozostaje się modlić o dobry egzemplarz  :grin: Ale to w sumie nic nowego. Stary hd-ek też był trochę "niedorobiony". Teraz gdy poznałem już trochę HTC (nauczony zakupem Blackstone) wiem, że najlepiej nie kupować nowości, tylko spokojnie poczekać aż 2-letnia gwarancja się skończy bo w rok od premiery kolejnego modelu jest już dobry soft i wszystkie fixy :)  - no i cena 2 razy niższa (paletka oryginalnie chyba pod 2500 kosztowała :) ).
Pomyśl dwa razy zanim skierujesz kogoś do wyszukiwarki!

*

Offline horde

• 2638
  • Sprzęt: Lg 2x, SGS3
« Odpowiedź #97 dnia: Grudzień 14, 2010, 10:25:18 »
Twoja teoria tylko w czesci jest prawdziwa mianowicie odnosnie poprawek, softu itp, co oczywiste, ze z czasem sytuacja wyglada lepiej od momentu wydania modelu.
Odnosnie egzemplarza i nowosci to juz nie bardzo bo ja kupilem na poczatku jak tylko Leo ukazal sie w PL i nie cierpie na przeskakujaca godzine, czy inne "dolegliwosci", no chyba, ze jestem wyjatkiem potwierdzajacym regule :)

*

Offline qrzysztof

• **
  • 247
  • Sprzęt: HTC One S
« Odpowiedź #98 dnia: Grudzień 14, 2010, 13:06:18 »
Tu mnie akurat nie zrozumiałeś bo nie sugerowałem, że mam mniejsze szanse dostania wadliwego. Napisałem, że trzeba się modlić - więc nadal decyduje tu przypadek. Znane bugi, typu zegarek, są jeszcze do przełknięcia. Najbardziej bym nie chciał żeby AM świrowała bo to do końca nie jest jeszcze podobno rozwiązane.

Z drugiej strony coś może w tym być. Pamiętam, że pewna partia pierwszej wersji HD była wadliwa (schodził bodajże lakier).  Ludzie sprawdzali sobie numery fabrycznie. Gwarancji, przy kupnie nawet rok później, że nie dostanę egzemplarza z feralnej serii nie było. Ale szansa jednak trochę mniejsza. Najgorsze są właśnie te niedeterministyczne bugi - jak "adhd" Automapy. Skoro nawet producent nie wie o co chodzi to trudno oczekiwać by coś się zmieniło.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2010, 13:09:55 wysłana przez qrzysztof »
Pomyśl dwa razy zanim skierujesz kogoś do wyszukiwarki!