Wiesz co, wpadłem właśnie też na ten sam pomysł, jutro wgrywam androida (w nawiasie nie lubie tego systemu, sprzedałem HTC sensation i kupiłem HD2 bo jestem zwolennikiem okienek), zrobie to tylko po to zeby wypróbować czy złapie sygnał, co do wcześniejszych postów kolegów, robiłem HR po wgraniu softa, przestudiowałem z 10 tematów o problemach z gps które mają inni użytkownicy HD2 i próbowałem różnych sztuczek, a mianowicie robiłem tak: Wgrywam HSPL 2.08 (żeby zrobić task29 bo bez HSPL nie da rady), robie task29, wgrywam HSPL 1.48, wgrywam rom 1.66, wgrywam rom 3.14, robie 2x HR, może o czymś zapomniałem, słyszałem też że aby radio się "przyjeło" trzeba kilka cykli ładowania, może przez moje częste zmiany romów coś się stało? Androida wgram dopiero jutro ponieważ tel jest w serwisie u znajomego, próbował go rozebrać ale nie dał rady (bał się w pewnym momencie, a mianowicie gdy po odkręceniu śrubek trzeba wyrwać telefon z zatrzasków plastkiowej obudowy, łatwo zniszczyć digitizer, więc nie dostępu do środka nie mam, bo może żeczywiście w tym regenersisie nie podłączyli kabla od gps, czytałem na innym forum że tak już ktoś miał.