Problem z karta "muzyka"

• 11 Odpowiedzi
  • 1610 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z karta "muzyka"
« dnia: Wrzesień 10, 2010, 17:32:39 »
Witam mam taki problem, gdy wchodze z głownego panelu do karty "muzyka" Htc wiesza sie przechodzi do wygaszacza ekranu z komunikatem "Trwa uruchomnienie HTC Sense" i po chwili przechodzi do głownego panelu. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.

*

Offline Patrol0019

• 304
  • Sprzęt: Nexus 4, Motorola Atrix 4G
Odp: Problem z karta "muzyka"
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 10, 2010, 18:14:11 »
Zrob hard reset
Nigdy nie mow nigdy...

*

Offline KILOS

• *
  • 92
  • Sprzęt: GALAXY S II
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 10, 2010, 19:27:10 »
kolego Patrol0019 czy ty na wszystkie problemy znasz tylko rozwiazanie typu hard reset?bo widze juz kolejna twoja odpowiedz na problem wlasnie tym hard resetem.jesli nue znasz rozeiazania problemu to nie nabijaj postow poniewaz kazdy juz,nawet nowy uzytkownik hd2 wie ze istnieje to rozwiazanie ktore nieczesto zreszta pomaga
Chciałbym iść do nieba,ale w piekle więcej znajomych...

*

Offline mett7

• 418
  • Sprzęt: htc HD2
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 10, 2010, 19:42:13 »
A może by tak kolega kocurrr napisał jaka wersja softu i co było instalowane. Co mamy wróżyć ze szklanej kuli co masz skopane w swoim leo?

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 10, 2010, 22:20:15 »
wersja ROM Z.6.5.6 PLK ta wersje mam od lipca i wszystko cacy chodziło do wtorku, dograłem album muzyczny, wkladam słuchawki robbie "play" i zagrało i zaprzeproszeniem sie zesrało :-(

*

Offline ssx3

• 29
  • Sprzęt: HTC LEO
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 10, 2010, 22:30:07 »
pewnie coś się usunęło a jak nie nowy soft wgrać , wyszło tego trochę..

*

Offline Patrol0019

• 304
  • Sprzęt: Nexus 4, Motorola Atrix 4G
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 10, 2010, 22:43:39 »
kolego nie nabijam postow ale jesli cos nie gra to sie robi backup pozniej hr  a dla twojej wiadomosci wiekszosci uzytkownikow nawet faq nie czyta wiec chyba nawet nie wiedza co to wogole jest.
Nigdy nie mow nigdy...

*

Offline mett7

• 418
  • Sprzęt: htc HD2
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 10, 2010, 22:49:18 »
wersja ROM Z.6.5.6 PLK ta wersje mam od lipca i wszystko cacy chodziło do wtorku, dograłem album muzyczny, wkladam słuchawki robbie "play" i zagrało i zaprzeproszeniem sie zesrało :-(
Najwyraźniej ten rom nie jest zbyt stabilny. Próbowałeś zrobić zwykły soft reset urządzenia?

« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 10, 2010, 23:50:00 »
tak robiłem,  chyba czeka mnie wgranie nowego softu :-(. pozdrawiam

« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 12, 2010, 15:38:59 »
skasuj cache playera mp3. znajduje sie chyba w application data/htc/... dalej nie pamietam a telefon jest w serwisie ;] mialem to samo tylko, ze u mnie przez to sense odpalal sie w kolko.

« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 12, 2010, 23:35:00 »
temat i kłopot roziązany, musiałem usunąć folder "AudioManager_Eng" i wgrac go ponownie.

Odp: Problem z karta \"muzyka\"
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 15, 2010, 19:59:03 »
Witam,

Mam podobny problem z kartą "muzyka" co kolega kocurrr, z tym, że objawy są nieco inne.
Telefon mam od miesiąca a trzy dni temu wgrałem ROM, który ściągnąłem z tego forum (Wersja ROM: hypnosis V.9.0.2 PLK, wersja radia: 2.12.50.02_2). Na oryginalnym ROMie jak i ściągniętym z forum dzieje się to samo. Mianowicie, przy muzyce wgranej przez producenta na kartę pamięci nie ma żadnych problemów z kartą "muzyka", zabawa zaczyna się wtedy kiedy nagram na kartę choćby jeden album muzyczny... . Po przejechaniu palcem na kartę "muzyka", telefon strasznie zamula na kilka minut jakby cały czas wczytywał muzykę z karty i po mniej więcej 5 minutach album jest wczytany ale gdy zmieniam pozycję z pionowej na poziomą to meeeega zamula (muzyka w tle gra bez zakłóceń). Podczas tego długiego procesu wczytywania muzyki nie pomaga ani tapnięcie na inną kartę ani wciśnięcie klawisza "home" i często kończy się to wyłączeniem i włączeniem telefonu nie wyciągając baterii.

Pozdrawiam i proszę o pomoc.

P.S. Jeżeli rozwiązaniem tego problemu jest skasowanie i wgranie ponownie folderu/pliku "AudioManager_Eng" to proszę o wskazówki jak to zrobić.

Po??czone: Wrzesień 17, 2010, 12:36:32
Dodam jeszcze, że zrobiłem wyżej opisane opcje rozwiązania tego problemu ale niestety... dalej to samo... .
Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2010, 12:36:32 wysłana przez grom32 »