Witam,
Mam podobny problem z kartą "muzyka" co kolega kocurrr, z tym, że objawy są nieco inne.
Telefon mam od miesiąca a trzy dni temu wgrałem ROM, który ściągnąłem z tego forum (Wersja ROM: hypnosis V.9.0.2 PLK, wersja radia: 2.12.50.02_2). Na oryginalnym ROMie jak i ściągniętym z forum dzieje się to samo. Mianowicie, przy muzyce wgranej przez producenta na kartę pamięci nie ma żadnych problemów z kartą "muzyka", zabawa zaczyna się wtedy kiedy nagram na kartę choćby jeden album muzyczny... . Po przejechaniu palcem na kartę "muzyka", telefon strasznie zamula na kilka minut jakby cały czas wczytywał muzykę z karty i po mniej więcej 5 minutach album jest wczytany ale gdy zmieniam pozycję z pionowej na poziomą to meeeega zamula (muzyka w tle gra bez zakłóceń). Podczas tego długiego procesu wczytywania muzyki nie pomaga ani tapnięcie na inną kartę ani wciśnięcie klawisza "home" i często kończy się to wyłączeniem i włączeniem telefonu nie wyciągając baterii.
Pozdrawiam i proszę o pomoc.
P.S. Jeżeli rozwiązaniem tego problemu jest skasowanie i wgranie ponownie folderu/pliku "AudioManager_Eng" to proszę o wskazówki jak to zrobić.
Po??czone: Wrzesień 17, 2010, 12:36:32
Dodam jeszcze, że zrobiłem wyżej opisane opcje rozwiązania tego problemu ale niestety... dalej to samo... .
Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu?