0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Instaluję rom "Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.48.479.1 Windows Mobile 6.5" i jest ok, problem pojawia się przy instalacji nakładki "InterWrite_Leo_1-48-479-1". Wyskakuje komunikat "Package version is not larger than the one in your device !".Próbowałem na trzech różnych komputerach z XP i SP3, cały czas ten sam komunikat.
mianowicie chodzi o to ze nie podales jaki rom wgrales i jaki blad ci sie wyswietla przy probie instalacji InterWritejak mozemy ci pomoc w tej sytuacji?
A po co Wam duży Windows do instalacji nakładki Inter Write? Przecież z tego można wyciągnąć .cab, wrzucić na kartę i zainstalować z Leo.
Nie mogę podać .caba, bo to nielegalne.Ale użyj googla i szukaj HTC-Leo-3_OEM_IW100pl.arm4.cab
Cytat: vonski w Luty 08, 2010, 19:57:10Nie mogę podać .caba, bo to nielegalne.Ale użyj googla i szukaj HTC-Leo-3_OEM_IW100pl.arm4.cabnielegalne ? przecież już parę razy był na forum
mam nadzieję ż sprzęt macie z serii: 99HJY005-00 !
Dla polskiej lokalizacji chodzi o PN: 99HJY005-00. Czy posiadasz taki sam numer lokalizacji sprawdzisz wyjmując baterię, pod nią na samym dole masz podany numer PN. Jeśli masz inny to niestety nie wgrasz polskiej nakładki ze strony sunnysoftu.
Cytat: Alwarez w Luty 06, 2010, 12:45:09mam nadzieję ż sprzęt macie z serii: 99HJY005-00 !A mnie podczys instalacji nakladki wyskoczyl taki komunikat "This update not be installed and has been deleted. To continue using your. Click done.Jak moge sprawdzic z jakiej serii jest moj Leo, gdyz przypuszczam, ze tu nie S/N chodziPołączone: Luty 26, 2010, 20:09:37zapomnialam dodac, ze nakladka z tej strony pochodzi " http://www.sunnysoft.com/htc/"
Dzieki za info, sprawdzilam,,,,mam wlasnie taki PN: 99HJY005-00 numer a mimo to nie umie zainstalowac nakladki.
Jak zainstalujesz już HSPL, to nie baw się w instalację nakładki, bo to półśrodek zmulający, tylko zainstaluj gotowany ROM Bysia, lub Lobuza