Witam
Od jakiegos czasu zaczalem miewac problemy z ekarnem a wlasciwie z jego brakiem reakcji na dotyk. Poczatkowo sporadycznie, nast praktycznie zaczal sie zawieszac przy kazdym przyjsciu smsa, zwlaszcza po wgraniu kolejnego romu (a wlasciwie z tym ta wiazalem....niestety nie slusznie. Rom-y wgrywane zawsze wg zasad- task29, radio i rom + 2xhr..) dzis juz zupelna kaplica... brak jakiej kolwiek reakcji na dotyk- klawisze ok, uruchamia sie po restarcie. Po raz kolejny zmienilem rom i nic. Postanowilem wgrac oryginalny 1.48 i tez lipa wiec zostaje juz chyba tylko servis... Mam wgrany rom 1.48.712.94 radio 2.05.51.05.2 ze strony miedzynarodowej HTC ale na europe i po podaniu nr seryjnego wiec powinien byc ok ale.... znalazle i drogi rom tyle ze na HTC PL 1.48.479.1 i to samo radio... który rom wgrac zeby sie nie przyczepili ze cos bylo zmieniane na gwarancji... (HDSPL znikl:) ), czy ktos oddawal leona do servisu i moze mi napisac jak to wyglada??
ps. rom jest dopiero co wgrany ale ze wzgledu ze nie dziala dotyk nie moglem ustawic nic w tel, nawet nie przeszedlem etapu wprowadzajacego po wgraniu romu, windows mob jest w wersji ang bo nie mam jak wybrac jezyka.... nei przyczepia sie??