Problem z e-mail

• 4 Odpowiedzi
  • 945 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline zowik05

• 39
  • Sprzęt: hd2-->Note II
Problem z e-mail
« dnia: Luty 21, 2010, 22:17:24 »
Witam mam problem z odbiorem e-mail przykładowo na poczcie wp mam 20 nie odebranych wiadomości jesli w manili klikne wyslij/odbierz to owszem pokaze się ze jest 20 wiadomosci i niby wszystkie sciaga ale po zakończeniu pobierania nigdzie ich nie widać czasem jedna albo 2 sie pokazą i tyle;/;/ gdy znowu próbuje pobrać wiadomości pisze mi ze nie ma nowych a one dalej siedzą na poczcie ;/;/

Jeszcze takie małe pytanie odbiegające od tematu czy można zrobić tak żeby fotografie kontaktów nie były pokazywane w galerii   

Połączone: [time]Luty 22, 2010, 19:20:21[/time]
wiem zwe nie mozna pisac post pod postem ale może jednak ktoś coś pomoże też tak macie??
« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2010, 19:22:13 wysłana przez zowik05 »

Odp: Problem z e-mail
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 17, 2010, 02:50:53 »
Mam to samo, nie znalazłem rozwiązania. POMOCY

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 17, 2010, 08:45:25 »
Jeszcze takie małe pytanie odbiegające od tematu czy można zrobić tak żeby fotografie kontaktów nie były pokazywane w galerii   

Wydaje mi się, że wystarczy skasować.
W karcie kontaktu zdjęcie powinno pozostać.

spróbuj.

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 17, 2010, 13:46:05 »
Witam mam problem z odbiorem e-mail przykładowo na poczcie wp mam 20 nie odebranych wiadomości jesli w manili klikne wyslij/odbierz to owszem pokaze się ze jest 20 wiadomosci i niby wszystkie sciaga ale po zakończeniu pobierania nigdzie ich nie widać czasem jedna albo 2 sie pokazą i tyle;/;/ gdy znowu próbuje pobrać wiadomości pisze mi ze nie ma nowych a one dalej siedzą na poczcie ;/;/

Witam...,
Ale te 20 wiadomości masz na poczcie WP jako odczytane czy nie ? Bo może pokazuje Ci tak jak napisałeś czasami te 2 ale to są 2 nowe wiadomości nieodczytane na WP. Problem jest moim zdaniem na protokole pop3, chociaz u Mnie na Onecie działa to poprawnie. Proponuje aby kolega założył bezpłatne konto na Gmailu i on na standardowych ustawieniach działa na protokole IMAP. O tyle jest to wygodne że jesli korzystasz z poczty na PC i w telefonie, to jak przeczytaś np Wiadomość na HTC i oznaczy sie ona jako przeczytana to na PC zobaczysz ją już jako przeczytaną. Działa to wtedy podobnie jak w BlackBerry na poczcie firmowej. Widzisz wtedy wszystkie wiadomości w telefonie które masz w swojej poczcie na PC
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2010, 13:51:45 wysłana przez Mrokus »

*

Offline bruns

• **
  • 108
  • Sprzęt: BB9320
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 17, 2010, 18:32:36 »
Odpowiedź masz na końcu tego wątku, bo sam miałem kiedyś ten problem, pozdro

http://pdaclub.pl/forum/leo/problemy-z-hd2-ustepujace-po-sr-rom-1-48-479-1/30/
...E51>TD2>HD2>N8>I9000>Trophy>I9001>SGS2>I9001>IP4S>