Problem z dailerem

• 4 Odpowiedzi
  • 831 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline JaroKolo

• **
  • 127
  • Sprzęt: SPV M3000 => Eten X500 => Raphael => HD2 ;-)
Problem z dailerem
« dnia: Wrzesień 13, 2010, 11:39:23 »
 :shock: Witam, zainstalowałem w swoim HD2 Rom Energy.Leo.24634.Sense2.5.Cookie.DinikGlass.Sep.08 i pojawił mi się problem z dailerem - mianowicie przy wybieraniu numeru i w trakcie rozmowy ekran w ogóle nie reaguje na dotyk. Kompletnie nic. Wszystko inne działa - można normalnie rozmawiać, ekran wygasza się przy uchu i podświetla. Ale nie mogę ani rozłączyć rozmowy czerwonym knyflem  na ekranie, ani przełączyć rozmowy na głośnik, ani wklepać numeru wewnętrznego z klawiatury. Czy ktoś miał podobny problem i mu zaradził czy czeka mnie zmiana Romu?

*

Offline robix1999

• Ekspert HTC HD2
  • 1767
  • KRK
  • Sprzęt: Kaiser,TG01,LE0, SGS2, SGSIII, SGS4 Exynos Octa
Odp: Problem z dailerem
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 13, 2010, 13:19:32 »
problem z dailerem - rozmowy czerwonym knyflem 

wprawdzie nie znam rozwiązania problemu poza HR i ew. zmianą romu ale użyte sformułowania rozśmieszyły mnie do łez  :grin:

*

Offline JaroKolo

• **
  • 127
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 13, 2010, 14:13:53 »
problem z dailerem - rozmowy czerwonym knyflem 

wprawdzie nie znam rozwiązania problemu poza HR i ew. zmianą romu ale użyte sformułowania rozśmieszyły mnie do łez  :grin:

co prawda wolałbym odpowiedź w temacie ale cieszę się, że mogłem koledze zapewnić odrobinę uśmiechu. W razie potrzeby polecam się na przyszłość.  :grin:

Poza tym skoro kolega napisał, że nie zna rozwiązania to znaczy, że zrozumiał w czym problem więc nie jest ze mną aż tak źle. Jeżeli zaś treść mojej prośby jest niezrozumiała to mogę przetłumaczyć koledze z polskiego na nasze  :mrgreen:

Ostatecznie - ponoć odpowiedzi nie w temacie to jedynie nabijanie postów.

Zdaje się, że jednak dzisiaj jeszcze zmienię ROM na coś innego.

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 13, 2010, 14:26:04 »
Jesli uzywasz BsB Tweaks zmien opcje "tap time" na off i SR. Tez mialem ten problem. Moze pomoze. Pozdro :)

*

Offline JaroKolo

• **
  • 127
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 13, 2010, 19:37:04 »
Jesli uzywasz BsB Tweaks zmien opcje "tap time" na off i SR. Tez mialem ten problem. Moze pomoze. Pozdro :)

I o to chodziło - wielkie dzięki - teraz wszystko gra. To jest właśnie odpowiedź nie tylko na temat ale właściwa. Dzieki jeszcze raz  :ok: