Poniżej lista programów, które zainstalowałem:
1. JWDM Reset 8. G-Alarm
2. NETCFv35 9. Flashlight
3. VsNotepad 10. Duty task manager
4. TCPMP 11. CprePlayer
5.SPB Backup 12. Clear Temp (również jeszcze nieużywane)
6. SK Tools (instalowane ALE NIEUŻYWANE)
7. Resco Explorer
Przyznam szczerze, że przez chwilę działało wszystko ok (jakieś dwie godziny), ale później znowu się pomieszało z tym, że w menu telefon mimo trzymania telefonu w pozycji pionowej, orientacja migała raz pionowa raz pozioma, aż się uspokoiła. W dalszym ciągu występuje problem z uruchumionym trybem głośnomówiącym oraz niegasnącym ekranem, przedstawiony w moim pierwszym poście. Myślałem, że problem może być z g-sensorem? (Ale nie jestem pewien czy orientacja ma związek właśnie z tym

, jednak np. w zakładce albumy i zdjęcia działa bez zarzutu, tak samo w innych aplikacjach typu teeter, czy podobna gra od firmy Resco. Przed chwilą zauważyłem, że podczas nawiązywania i odbierania połączenia orientacja wariuje poziom pion, przez to ciężko mi wyłączyć ten durny głośnik, która włącza się automatycznie czy nawet odebrać/odrzucić połączenie:/
Programy instalowałem około 1,5 miesiąca temu, a niestety objawy nastąpiły nagle. Myślałem, że może moja dziewczyna coś nagrzebała, ale odpowiada, że nie

Myślisz, że może być to wina hardware czy raczej software, biorąc pod uwagę anomalia przeze mnie przedstawione?
Dzięki za zainteresowanie się moim problemem. Pozdrawiam