Problem z aplikacja Muzyka

• 5 Odpowiedzi
  • 756 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z aplikacja Muzyka
« dnia: Październik 25, 2010, 13:04:46 »
Witam

Mam problem z seryjna aplikacja "Muzyka" ta ktora znajduje sie na dolnym suaku tam gdzie sa akcje,pogoda,ustawienia no i ta muzyka.Wchodze aby wlaczyc jakis utwor, utwor poleci 5 sek. po czym pojawia sie biale tlo i "wystapil problem z AudiMenager_eng.exe" Powiadom firm Microsoft bla bla bla ... resetowalem go wyciagalem baterie itp nic nie pomaga ... co moglo sie stac ? :D

Pozdrawiam

*

Offline rusher

• *
  • 92
  • Sprzęt: Leo, Blackstone, Artemis, Soul
Odp: Problem z aplikacja Muzyka
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 25, 2010, 13:30:30 »
Duża role odgrywa kodowanie mp3, czy ma stały czy zmienny bitrate, oraz czy był kodowany przez Lame mp3 czy mp3pro, czy przez inny kodek,
to może być przyczyną, zrób hard reset , zgraj kilka mp3 na pamięć telefonu i sprawdź czy będzie tak samo, może jest też problem z kartą pamięci.

pobierz też pliki wmv, wav i sprawdź czy na nich występuje ten sam błąd.

Połączone: Październik 25, 2010, 13:35:20
Może być też taka opcja że w jednym folderze masz więcej niż 147 plików dlatego manilka się wywala (ma ograniczenie),
zrób sobie kilka folderów i posortuj mp3 tak żeby nie było więcej niż powiedzmy 120 mp3 w jednym folderze, sprawdź może zadziała.
« Ostatnia zmiana: Październik 25, 2010, 13:35:20 wysłana przez rusher »

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 25, 2010, 14:03:05 »
zauwazylem ze jak wyciagne karte pamieci to dziala .. mam czesc muzyki na karcie pamieci i czesc na pamieci telefonu jak mam wlozona karte pamieci to nie dziala nic jak ja wyciagne to dzialaja te utwory z pamieci telefonu ... co robic ?

*

Offline rusher

• *
  • 92
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 25, 2010, 15:43:45 »
Zmienić kartę sd, albo sformatuj ją porządnie na fat32 (pełne formatowanie), jeśli nie nie pomoże, włóż inną kartę z tymi samymi danymi i sprawdź czy działa.

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 25, 2010, 16:25:48 »
to jednak to ograniczenie srawa zalatwiona dziekuje Ci bardzo :)

*

Offline rusher

• *
  • 92
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 25, 2010, 16:48:33 »
Nie ma sprawy, cieszę się że mogłem pomóc.