Witam wszystkich! Pozwoliłem sobie założyć nowy temat, gdyż nie znalazłem podobnego tematu.
Jakis czas temu odważyłem się wgrać HSPL i bez żadnych problemów w kilka dni "przeleciałem" kilka lub nawet kilkanaście różnych wypieków. W każdym coś tam mi nie pasowało i z chwilą pojawienia się oficjalnego 1.66 zainstalowałem właśnie ten rom /pobrany z sunnysoftu/. Z tego, co wyczytałem na temat wgrywania HSPL wiem, że po wgraniu oficjalnego romu powinienem mieć przywrócony oryginalny SPL. Sprawdziłem w bootloaderze, gdzie jednak było napisane " SPL 1.42 HSPL bepe cotulla, więc wynikałoby z tego, że HSPL jednak pozostał wgrany. Po kolejnych kilku dniach postanowiłem wrócić do gotowanych romów i tu właśnie pojawił się problem. Romy wgrywają się pięknie i szybko, lecz działają do pierwszego SR. Po nim następuje totalna zawiecha i kolejny rom mogę wgrać jedynie z trybu bootloadera. Dzieje się tak także na romach, które wcześniej używałem bez problemów. Reasumując nie wiem, czy mam ten HSPL i jaka jest przyczyna tego problemu.
Przepraszam za rozwlekły opis, ale chciałem w miarę dokładnie opisać rzecz.
Pozdrawiam..