Powitanko!

• 4 Odpowiedzi
  • 878 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Crool

• 6
  • Sprzęt: HTC HD2
Powitanko!
« dnia: Maj 22, 2011, 02:40:33 »
Nie umiem znaleźć działu powitań na tym forum, więc witam się tutaj (wybaczcie jeśli coś źle robię, ale dobrym zwyczajem jest przywitać się będąc "nowym"). Po za tym wypiłem już parę whisky&soda, więc proszę o tolerancję.

Leon do mnie jedzie, będzie we wtorek albo w środę :zaciera ręce: a jak na razie siedzę na klasycznej Omnii (bezproblemowa od początku) więc zielony nie będę i nie będę też zadawał głupich pytań.

Poczytałem to forum trochę i nie ogarniam tych wszystkich wersji romów, murzynów i radio i tv, ale dajcie mi chwilę :) W Omnii było to łatwiejsze.

Zmieniam tel bo się starzeję i Omnia przyklejona do szyby jako nawigacja już się nie spełnia... za mała - nie widzę literek :( Co nie oznacza, że uznaję Omnię za bardzo dobry i sympatyczny smartfon. Oddam ją córce, bo sprzedać za 150-200 zł to jest ujma na honorze :D

Pozdrowienia dla wszystkich fanów HTC Leo!

*

Offline Vazz

• 31
Odp: Powitanko!
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 22, 2011, 13:39:56 »
Witamy i mamy nadzieję, że kolega będzie zadowolony z hd2, mnie zaskoczył bardzo pozytywnie kiedy już miałem go w rękach  :wink:

*

Offline michal610

• **
  • 162
  • Sprzęt: HTC One X
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 22, 2011, 20:32:21 »
Nie umiem znaleźć działu powitań na tym forum, więc witam się tutaj (wybaczcie jeśli coś źle robię, ale dobrym zwyczajem jest przywitać się będąc "nowym"). Po za tym wypiłem już parę whisky&soda, więc proszę o tolerancję.

Leon do mnie jedzie, będzie we wtorek albo w środę :zaciera ręce: a jak na razie siedzę na klasycznej Omnii (bezproblemowa od początku) więc zielony nie będę i nie będę też zadawał głupich pytań.

Poczytałem to forum trochę i nie ogarniam tych wszystkich wersji romów, murzynów i radio i tv, ale dajcie mi chwilę :) W Omnii było to łatwiejsze.

Zmieniam tel bo się starzeję i Omnia przyklejona do szyby jako nawigacja już się nie spełnia... za mała - nie widzę literek :( Co nie oznacza, że uznaję Omnię za bardzo dobry i sympatyczny smartfon. Oddam ją córce, bo sprzedać za 150-200 zł to jest ujma na honorze :D

Pozdrowienia dla wszystkich fanów HTC Leo!

Witaj , na pewno ogarniesz wgrywanie rom'ów systemów itp. mnie to zajeło (nauczenie) godzinkę  :ok: . A i życzę w ogóle mało wizyt u lekarza regenesis  :E PZDR.
Nokia 3300 -> SE K530i -> Nokia E51 -> SPV M650 -> Nokia N95 -> Nokia N95 8gb -> LG KP501 -> HTC HD2 -> LG Swift 3D -> Nokia lumia 800 -> Samsung Galaxy S2 -> HTC One X

*

Offline titus78

• 665
    • a może tak coś wciągniesz?
  • Sprzęt: SGS II, Galaxy Note
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 22, 2011, 21:33:22 »
witaj,
też życzę Ci mało wizyt w serwisie, mój niestety pojechał do leczenia po 18 miesiącach bezawaryjnej pracy, dobrze, że gwarancja ważna a nie np. skończyła się dzień wstecz
Potrzebna zgoda na reklamowanie stron, serwisów etc.!!!

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 23, 2011, 09:05:59 »
Cieszymy się, że się kulturalnie przywitałeś, ale nie ma w tym wątku ani żadnych pytań ani pomysłów, więc go zamykam. Do offtopowych dyskusji (zwłaszcza po alkoholu) jest dział Hyde Park.