Poniewaz ktos, kto pisal WM 6.5 uznal, ze jest to zbedna funkcja. To normalne, ze razem z rozwojem oprogramowania rezygnuje sie z czesci funkcji dokladajac nowe - jesli uwazasz, ze XP to system idealny, Win7 moze Cie rozczarowac - czy slusznie?
Moze z Twojego punktu widzenia to bardzo wazna cecha, ale dla mnie - tak samo jak dla wielu innych osob - nie. Jak to juz bylo w tym watku najpewniejsze sa raporty doreczenia, wtedy wiesz na 100% ze SMS wyszedl i dotarl. Sama informacja ze SMS zostal wyslany przeciez Ci tego nie gwarantuje...
Jesli jednak nadal jestes niezadowolony napisz do HTC i Microsoftu - to sa przeciez producenci sprzetu i oprogramowania ktore kupiles - i zapytaj sie o przyczyny niedostepnosci tej funkcji. Jak Cie zleja to zaloz jakas petycje na XDA i jak zbierzesz kilka tysiecy glosow to moze cos zdzialasz.
Zastanow sie, czy gra warta swieczki. Wiem, ze czlowiek zawsze oczekuje maksimum, to napedza rozwoj. Ale jednoczesnie czasem warto pomyslec czy korzysci, ktore masz, nie sa wazniejsze niz ewentualne braki. Leo jest takim przelomem (porownuje z wieloma innymi PDA i zadna Omnia i inna Toshiba mnie do siebie nie przekona) ze naprawde warto skupic sie na korzysciach, a nie na minusach (a bledy w WM 6.5 to przeciez nie wina HTC). A jesli potrzebujesz przede wszystkim funkcji telefonu to lepsza bedzie jakas prostsza Nokia, moze warto zmienic fona?