Mam problemy z pisaniem jak zalozyciel watku i choc palce mam szczuple nie wiele sie zmienilo po 3 mc uzywania. owszem czlowiek sie nieco przyzwyczaja i pisze z czasem lepiej ale do idealu daleko. Testowalem Resco Keyboard, Fingerkeyboard2 i oslawiony na xda TouchPal. Moim zdanim pisze sie na nich podobnie, z poczatku wydaja sie nawet lepsze od systemowej ale z czasem okazuje sie ze bledy robi sie takie same jak wczesniej na systemowej. Dodatkowo te doinstalowane klawiatury zawsze u mnie robia jakies problemy, albo maja dziwny uklad, albo sa problemy z trybem poziomym lub klawiatury sie przelaczaja na jakas systemowa ot tak, generalnie wolniej wszystkie dzialaja. W koncu wrocilem wiec do systemowej ze wzgledu na szybkosc i sprawnosc dzialania, a rzeczywista i odczuwalna poprawe przynosi zmniejszenie czulosci w BsB, do idealu jednak daleko. Podobnie jak wielu czekam z utesknieniem na Swype PL. Przy okazji dodam ze mam porownanie z iphonem bo kupilem taki synowi. Roznica w pisaniu na korzysc iphone jest bardzo duza, wlasnie ze wzgledu juz wczesniej wyzej wymienionego przez kogos, w iphone litery "nie podazaja za palcem", mozna nacisnal literke i przesunac lekko palec na sasiedni klawisz, a oprogramowanie klawiaturki to odpowiednio interpretuje i literka nie zmienia sie.