POMOCY! Usunąłem pliki system.Jak wgrać nowy soft przy całk. zawiasie HTC HD2?

• 4 Odpowiedzi
  • 3656 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam serdecznie.
No i stało się.....Jako niestety totalnie początkujący w WM, podczas usuwania rzekomo zbędnych plików (ok.875) w systemie WINDOWS w pliku Youtube spowodowałem sytuację, w której przestały wyświetlać się ikonki skrótów na pierwszej stronie i drugiej z kontaktami, przy jednoczesnym braku wszelkich kontaktów i możliwości dzwonienia. Następnie telefon podczas resetowania zawiesił się i nawet nie może włączyć się do końca mimo początkowej próby...
Chciałbym w tej sytuacji skorzystać z waszej pomocy i wgrać już w tej sytuacji jakiś nowy ROM przygotowany np. przez Bysia. Pomożecie?
Zupełnie nie wiem co  zrobić żeby ruszył....
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 13:17:38 wysłana przez koraga1 »

*

Offline titus78

• 665
    • a może tak coś wciągniesz?
  • Sprzęt: SGS II, Galaxy Note
wykonaj Hard Reset, przy wyłączonym Leo (np. wyciągnij i włóż baterię) trzymaj jednocześnie wciśnięte klawisze głośności i przycisk "czerwonej" słuchawki - "power", następnie postępuj wg wskazówek na ekranie
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 13:21:27 wysłana przez titus78 »
Potrzebna zgoda na reklamowanie stron, serwisów etc.!!!

Dzięki wielkie za szybką odpowiedź i pomoc - pojawiła mi się faktycznie czterokolorowa plansza (od góry paski czerwony, zielony, niebieski i biały) z jakimiś informacjami : "PB81100 HX-BC
                                                SPL-1.42.0000 XE
                                                MicroP(LED)     0x05
                                                MicroP(TOUCH)  0x30

i na najniższym białym pasku "serial".
Przepraszam,że jestem tak ułomny ale ja naprawdę za dużo się w tym nie orientuję i nie wiem czy można mi pomóc podając jakieś pomocne komunikaty, polecenia do wykonania.

*

Offline titus78

• 665
    • a może tak coś wciągniesz?
  • Sprzęt: SGS II, Galaxy Note
zrób to jeszcze raz bo teraz wszedłeś w bootloader, przy wyłączonym telefonie trzymaj OBA (VolUp i VolDown) wciśnięte klawisze głośności z klawiszem power, tak długo aż pojawi się jasna plansza
Potrzebna zgoda na reklamowanie stron, serwisów etc.!!!

Niby może ogólnie dla was wszystkich to bardzo prosta i banalna sprawa ale dla mnie konkretny kolego, który mi szybko pomogłeś to WIELKA pomoc za co serdecznie Ci dziękuję! Super - działa od nowa jak na początku - jestem bardzo zadowolony i przekonany o wielkiej sensowności takiego forum. Tutaj jest bardzo dużo życzliwych, wspaniałych i kreatywnych osób. Brawo