doszlo dzisiaj...
powiem tak - hd2 nabiera troche grubosci, no ale juz sie o niego nie boje. ekran zapada sie jakis milimetr, wiec to dodatkowa ochrona, kamera z tylu chowa sie nawet jeszcze glebiej. troche spartaczylem nalozenie folii, ale poza tym to WOW. poprostu WOW. jakosc wykonania i materialow pierwszorzedna. od dzis standardowy pokrowiec lezy w szufladzie.
[UPDATE]
wiec tak - folie nakladalem na 4 razy (lol), udalo mi sie ja umyc, wysuszyc i nalozyc ponownie - jest prawie idealnie.

hd2 nabral grubosci, fakt, ale cos za cos... teraz juz nie mam wrazenia, ze za moment pojawi sie kolejna rysa, wgiecie na obudowie. "biedny" wyglad pleckow leo to juz przeszlosc, z przodu wyglada mniej subtelnie no ale mi akurat industrialny charakter tej obudowy pasuje. jedyna uwaga - tak zwany dust magnet - silikonowy element brudzi sie ekstremalnie szybko ale ogolnie da sie go doprowadzic do normalnego wygladu bez problemu. ogolnie - na plus. jedynie cena troche powala, ale ponownie - chronisz leo warty nadal ponad tysiaka i to w mozliwie najlepszym stylu. (capdase alumor - jedyny powazny konkurent, nie wyglada az tak powalajaco)