tak, tylko soft oryginalny jaki wgrywam sobie z karty jest w wersji 1.66, czy jakoś tak. A to co mi wgrali ostatnio w serwisie, to jest jakaś inna / nowsza wersja.
Boję się, że jeśli przyszło by mi go odsyłać z powrotem do serwisu to mi gwarancji nie uznają, bo soft sobie sam zmieniałem...
z resztą to, ze mnie nie słychać po "drugiej stronie" to wydaje mi się być wina raczej mikrofonu, czy tak?
a kupiłem mojego Leo w komisie (ktoś kupił u Ery, odsprzedał komisowi, a komis mnie jakieś pół roku temu). Przy okazji w międzyczasie zmieniłem operatora i teraz też jestem teraz u Ery.
wszystkie dokumenty mam w innym mieszkaniu, jutro tam jadę i przy okazji miałem na myśli zwrócić go do serwisu.
Chciałem jeszcze tylko się upewnić przed tym krokiem, czy to nie jest może wina jakichś ustawień w telefonie, które przeoczyłem.
Bo bez względu na to, czy mam zamiar wymieniać oprogramowanie, czy nie - powinni mi oddać sprawny telefon, a tymczasem najgorsze jest to, że każdy z kim rozmawiam pyta mnie, czym mam słaby zasięg i dlaczego mnie tak cicho słychać.
Ponoć jest to tak, że na początku połączenia słychać mnie dobrze, a potem coraz ciszej i po kilku sekundach wręcz przerywa. A w drugą stronę nie ma zakłóceń - ja wszystko słyszę głośno i wyraźnie.