Oddać do serwisu czy próbować powalczyć?

• 21 Odpowiedzi
  • 3031 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Oddać do serwisu czy próbować powalczyć?
« dnia: Styczeń 01, 2010, 16:10:35 »
Przestał działać i mimo wielokrotnych prób wgrania ROM-u nie działa.

Odp: Oddać do serwisu czy próbować powalczyć?
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 01, 2010, 16:51:46 »
a co się dokładnie stało?

*

Offline pietras1507

• **
  • 140
  • Sprzęt: Nokia E52
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 01, 2010, 17:30:48 »
opisz problem to spróbujemy ci pomoć:P
pietras1507;D

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 01, 2010, 21:46:14 »
Po wgraniu ROM-u wszystko działa po włożeniu karty sim (PLUS) zawiesza się.
Napisane: Styczeń 01, 2010, 21:21:44
Przestaje działać nawet bez karty sim.

*

Offline pietras1507

• **
  • 140
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 01, 2010, 21:48:05 »
a jaki ROM wgrałeś?/
pietras1507;D

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 01, 2010, 22:06:07 »
RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.48.479.1_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship

*

Offline pietras1507

• **
  • 140
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 01, 2010, 22:11:38 »
a jesteś pewny że nie jest on uszkodzony??? skąd go masz??
pietras1507;D

*

Offline bydle

• *
  • 63
  • Sprzęt: HTC Desire
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 01, 2010, 22:15:11 »
opisales problem w taki sposob zeby Ci nikt nie byl w stanie pomóc!

*

Offline pietras1507

• **
  • 140
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 01, 2010, 22:24:04 »
to prawda jeś♣li chcesz pomocy opisz krok po kroku co zrobiłes jak ? skąd masz ROM jaki on jest ? czy wgrywałes wcześniej inner ROMy?? czy kombinowałeś z radiem albo z SIM lockiem?? szczegóły prosze a może uda mi sie rozwiąać twój problem
pietras1507;D

« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 01, 2010, 22:31:47 »
Uruchamia się tylko w przypadku podłączenia do zasilacza lub komputera w ten sposób że po naciśnięciu prawego skrajnego przycisku pojawia się biały ekran  po chwili wyłącza się ponownie pojawia się biały ekran i tak w kółko. Po naciśnięciu prawego skrajnego przycisku przy jednoczesnym wciśniętym bocznym klawiszu głośności na ekranie pojawiają się cztery poziome paski czerwony zielony niebieski i biały. Przy tak włączonym urządzeniu próba wgrania ROM-u kończy się niepowodzeniem. Objawy jak poprzednio. Wczoraj działał jeden dzień dzisiaj może jedną godzinę. Rom pobrałem ze strony HTC. Żadnych innych romów nie wgrywałem, żadnych nakładek spolszczających.

*

Offline pietras1507

• **
  • 140
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 01, 2010, 22:33:19 »
noto jak sie nim nie bawiłes w wgrywanie a tak sie zachowuje to pozostaje kolego serwis;P ponieważ nie jest to normalne zachowanie nowego telefonu
pietras1507;D

« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 01, 2010, 22:35:03 »
thanks

*

Offline Kaudii

• 1473
  • Sprzęt: HTC Leo, SGS, SGS II
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 01, 2010, 22:43:05 »
a ja bym powalczyl, moim zdaniem nie wszystko stracone, ale wasza decyzja

« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 02, 2010, 02:41:14 »
odpalił, pomogło Leo_HTC_TUR_WWE_1.61.Ship

*

Offline kgx2

• 277
  • Sprzęt: HTC HD2, Samsung Galaxy S3
« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 02, 2010, 08:07:15 »
A nie mówiłem  :wink: Nie można się poddawać, jeśli nie padł zawsze jest jakaś nadzieja, że wgranie nowego Rom przywróci sprzęt do działania.
MIO A701 <> HTC TyTN II Kaiser <> SGH i900 OMNIA <> HTC HD2<>Samsung Galaxy Note<>Samsung Galaxy S3

*

Offline Kaudii

• 1473
« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 02, 2010, 14:15:43 »
kgx2 dlaczego od dłuższego czasu mam wrazenie, ze nabijasz tylko sobie statystyke pisaniem postow, pokaz mi wczesniejsza twoja wypowiedz w tym temacie od nosnie tego co kolega ma zrobic z tym problemem, a moze zaczne sadzic inaczej,twoje posty nic nie wnoasza do tematow a bardzo czesto wprowadzaja forumowiczow w bład, wiec daruj sobie pisanie dla samego pisania, lepiej pisac mniej a konkretnie, zastanów sie chlopie nad soba bo zaczymam iec wrazenie, ze szukasz tylko posłucho nie patrzac na to co zamieszczasz w swoich wypowiedziach, bo jak dla mnie nic w nich nie ma,

*

Offline pietras1507

• **
  • 140
« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 02, 2010, 18:26:50 »
potwierdzam Kaudii wcześniej nawet nie zabrał glosu w tej sprawie a później zasługi sobie przypisuje;P
pietras1507;D

*

Offline kgx2

• 277
  • Sprzęt: HTC HD2, Samsung Galaxy S3
« Odpowiedź #17 dnia: Styczeń 02, 2010, 18:40:57 »
kgx2 dlaczego od dłuższego czasu mam wrazenie, ze nabijasz tylko sobie statystyke pisaniem postow, pokaz mi wczesniejsza twoja wypowiedz w tym temacie od nosnie tego co kolega ma zrobic z tym problemem, a moze zaczne sadzic inaczej,twoje posty nic nie wnoasza do tematow a bardzo czesto wprowadzaja forumowiczow w bład, wiec daruj sobie pisanie dla samego pisania, lepiej pisac mniej a konkretnie, zastanów sie chlopie nad soba bo zaczymam iec wrazenie, ze szukasz tylko posłucho nie patrzac na to co zamieszczasz w swoich wypowiedziach, bo jak dla mnie nic w nich nie ma,
potwierdzam Kaudii wcześniej nawet nie zabrał glosu w tej sprawie a później zasługi sobie przypisuje;P
Faktycznie nie ma mojej wypowiedzi w tym poście pisałem na prv z kolegą mathmos, a zasług sobie żadnych nie przypisuje, może Wy macie frajde i DUMĘ z tego, że możecie sobie jakieś zasługi przypisywać. Mi nie zależy na zasługach, jestem tutaj po to aby w miarę możliwości pomóc innym jeśli potrafię, jeśli nie potrafię nie odzywam się. Pilnuj swojego nosa i walcz o te Swoje zasługi  :ok:
MIO A701 <> HTC TyTN II Kaiser <> SGH i900 OMNIA <> HTC HD2<>Samsung Galaxy Note<>Samsung Galaxy S3

*

Offline kriss12

• 42
  • Sprzęt: Nexus One
« Odpowiedź #18 dnia: Styczeń 02, 2010, 19:03:56 »

A Twoja wypowiedź co wnosi do tematu???? poza fatalną ortografią??
Radzę zaopatrzyć się w dobry słownik ortograficzny do przeglądarki, żeby oszczędzić innym forumowiczom czytania takich postów
-------------------------------------------------------

ROM - CyanogenMod 5.0.8 - Kang-o-rama 0.8 Final

*

Offline Kaudii

• 1473
« Odpowiedź #19 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:00:48 »

A Twoja wypowiedź co wnosi do tematu???? poza fatalną ortografią??
Radzę zaopatrzyć się w dobry słownik ortograficzny do przeglądarki, żeby oszczędzić innym forumowiczom czytania takich postów

jakbys nie zauwazyl to nie uzywam polskich znakow, i sadze, ze kgx2 nie potrzebuje adwokata, skoro ma odwage pisac na forum ti powiniem miec odwage sie bronic, ty kolego za to pierwszy post i od razu spam tylko pogratulowac, moze tak na dzien dobry bys sie przywital, ale ok nie istotne, kazdy ma prawo do wyrwazania wlasnych opini,

*

Offline kriss12

• 42
  • Sprzęt: Nexus One
« Odpowiedź #20 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:15:39 »
Nieistotne i odnośnie piszemy razem
-------------------------------------------------------

ROM - CyanogenMod 5.0.8 - Kang-o-rama 0.8 Final

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
« Odpowiedź #21 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:44:35 »
Kolego kriss12 informuję, że od pilnowania porządku na forum są administratorzy. A Ty wydaje mi się nim nie jesteś.