Witam, mam nowego LEO (dla dziołchy) no i mam problem na dzień dobry.
SunnySoft (spolszczenie) ostrzega mnie przy instalowaniu, że nie jest do tego użądzenia... (już 2 razy HR) i w tym upatruję mój problem.
Dokładnie brzmi to rak "Sunnysoft InterWrite has detected that this device, build of the system or ROM version i s different than that for which was built. Sunnysoft recommends cancel installation of this product (ble ble ble).
Po instalacji (pommimo komunikatu) rzecz wygląda tak, że layout telefonu wygląda normalnie, ale nie mogę się dostać do aplikacji telefonu. Po wciśnięciu słuchawki wyskakuje mi poniżej "start" (tego na górnej belce) select, taki niby rozwijalny trójkącik i nic poza tym się nie dzieje.
Nie da się również przeczytać wiadomości.
Na pokałdzie jest nowy oficjalny rom 3.14, telefon jest z play-a
Podsumowując, gdzie ściągnąć dobre spolszczenie do tego tel, bo to automatyczne jest o "kant du.py" ?No i jak to podinstalować później skoro nie pójdzie z automatu...?
Serdeczne dzięki za pomoc
ps. Najbardziej wqrzył mnie fakt, że "porobiłem" tele dla dziewczyny i ta przypadłość wynikła na samym końcu, po wciśnięciu karty SIM do tele. Wywaliłem ze 3h do śmieci...
Połączone: [time]Czerwiec 04, 2011, 13:49:19[/time]
no więc diagnoza była słuszna. nie doinstalowałem polskiego i jest ok z tym, że chyba nie o to chodzi.
Mi w sumie angielski nie robiłby różnicy, ale moje bejbe na pewno pocieszone nie będzie