Witam, właśnie strzeliłem sobie w kolano... Mianowicie tylko co dostałem mojego nowego HTC HD2 (przesiadka z Diamondzika) to chciałem go zasilić swoimi danymi. No i jak to w takich sytuacjach SPBbackup i kopia danych. Niestety tak byłem zaoferowany nowym cakiem, że jak najszybciej............ no i mam teraz złoma

((((((
Niestety kazałem mu zgrać wszystko (jak się okazało) łącznie z programami BUUUUUUUUUUUU.
Na diamondzie miałem SPBShella no i również mi go przeniósł w trybie, jak to nazwał, upgreade (bo inne urządzenie).
Efekt jest taki, że teraz mam Shell-a mimo, że w cale nie miałem go w planie wrzucać, a co najgorsze telefon się po ułamku sekundy zwiesza. Tak więc o ActivSync nie ma mowy. Nic nie mogę zrobić poza patrzeniem na beznadziejną tapetę z jeszcze gorszymi ikonkami (a jeszcze chwile temu mi się podobała).
Oczywiście restartowałem go, nawet wielokrotnie na twardo i niestety g. to wnosi

Istnieje może w WM6.5 jakiś tryb awaryjny ?? bez nakładek, tak bym wywalić te cholerne badziewie SPB. Może jest jakiś inny sposób...?
Czy została mi tylko odsyłka do serwisu

serdecznie dzięki za KAŻDĄ podpowiedź
ps. a miało być tak fajnie

--------------------------------------------------------------------------------
Połączone: Wczoraj o 18:41:37
--------------------------------------------------------------------------------
no to sam sobie odpowiem
RTFM stupid boy...
na szczęście producent przewidział moją głupotę i właśnie się instaluje nowa nakładka językowa.
Rzekłbym ufff...
Jak to zrobić, jest w instrukcji, operacja dość prosta. Nie będę jej opisywał bo jeszcze byście testowali
No to mogę się zanurzyć w rozkminieniu moje noje extra mada.... wypasionego telefona Tak więc pewnie znowu będę poczytnym uczestnikiem tego szanownego forum.
pozdrawiam serdecznie
Ps. Straszne lagi są, dlatego "udało" mi się napisać podwójny post niechcąco. Po kliknięciu "wyślij" pojawia się eror 404, wtedy cofka, jeszcze raz............. no i taki nieszczęśliwy podwójny efekt za co sorry.