Nie instaluje z pliku leoimg.nbh

• 33 Odpowiedzi
  • 12216 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline patrol.syberyjski

• 14
  • Energy Cookie - najlepszy
Odp: Nie instaluje z pliku leoimg.nbh
« Odpowiedź #30 dnia: Wrzesień 24, 2010, 13:42:28 »
seba napisz na pw swoje gg to moze cos poradze

« Odpowiedź #31 dnia: Wrzesień 24, 2010, 23:35:12 »
dzieki udalo sie ale po customizacji wywala micropERROR i niedziala dotyk:/  tel byl 100%sprawny:/

« Odpowiedź #32 dnia: Październik 05, 2010, 23:37:07 »
nazwalem plik jak trzeba z oryginalnego romu i mi zwisl po przejsciu pol cm... stoi juz tak z 20 minut i ani drgnie ... czy reset i uzycie innego romu (mam ten z sunnysoft i htc) pomoze czy jest szansa ze juz go nie odpale? :/

dodam ze wczesniej dzialy sie z nim cuda w postaci resetu i zwiechy na logu.. pomagalo jedynie wyciagniecie baterii :/

mam czekac czy go wylaczyc i cos innego robic ;)
SPV M3100 ->> HTC DIAMOND (i juz zaczynam zalowac tej cudownej klawiatury i baterii :P)

« Odpowiedź #33 dnia: Październik 09, 2010, 01:29:37 »
myslalem ze juz zdechl ... robilem taska wgrywalem inne radio wszystko stawalo w polowie albo kilku %.
Rozwiazanie ;)

wyciagniecie baterii na jakies 15 min (kilkuminutowe odstepy nie dzialaly - stwierdzam to po ponad 30 probach).  Zapodanie taska 29 - sukces. Wyciagniecie baterii na 15-20 min. Zapodania radia. Wyciagniecie baterii na 15-20 min. Wgranie romu 1 z gory ktory znalazlem ;) Telefon sie zwiesil na znaku HTC... wlaczylem go po kilku godzinach i?... dziala i dzwoni. Jestem w ciezkim szoku ;) Bo radio i rozne romy wgrywalem KILKADZIESIAT razy lacznie z oryginalnymi ktore nawet nie wykasowaly HSPL... tyle w temacie moze komus pomoze :)
SPV M3100 ->> HTC DIAMOND (i juz zaczynam zalowac tej cudownej klawiatury i baterii :P)