Nie działające WIFI w HTC HD2 oraz przegladarka opera

• 2 Odpowiedzi
  • 2902 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nie działające WIFI w HTC HD2 oraz przegladarka opera
« dnia: Sierpień 09, 2010, 14:36:50 »
Witam  mam problem jak w temacie , a mianowicie nie działa mi wifi w HTCHD2 .Stalo sie to po tym jak właczyłem  telefon azeby działa jako router wifi [ tak dla sprawdzenia sobie ] i po tygodniu  gdy właczam telefon juz u siebie w domu pod swoja siec wifi  nie chce sie podłaczyc .Nic nie zmieniałem na routerze ani w telefonie żadnych ustawien nie przestawiałem .Doradźcie koledzy co zrobić z tym fantem ....
Druga sprawa  gdy uzywam telefonu z kartą sim [ wykupiony internet  mobilny ]  youtube działa , Palringo  działa natomiast przeglądarka ani hu,hu ...... tutaj tez mam prośbę o pomoc w tym zagadnieniu

Dziękuje i proszę o pomoc w tej sprawie 

*

Offline leszekbodzio

• *
  • 50
  • PDAclub the best !
  • Sprzęt: HD2 & GALAXY NOTE & LG L7 & Samsung Galaxy S III
Odp: Nie działające WIFI w HTC HD2 oraz przegladarka opera
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 10, 2010, 11:56:38 »
Kolego u mnie był podobny problem z operą chodziła na tylko na wifi,polecam zainstalowanie nowej OPERY 10 i problem znika,a co do nie działającego WIFI to rozumiem że reset już wykonałeś i dalej nic.

*

Offline jacahaca

• 38
  • Sprzęt: TG01,HTC HD2 ,Desire HD,Sensation
Odp: Nie działające WIFI w HTC HD2 oraz przegladarka opera
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 13, 2010, 02:33:50 »
Może trzeba zmienić IP-ja miałem podobnie tak samo po zastosowaniu jako router-IP było ustawione na 192.168.01.1 po zmianie ostatniej jedynki na inna cyfrę np 5,6 lub 7 było ok-konflikt= leo starał się o adres zarezerwowany dla routera,oczywiście zmiana na Leo w ustawieniach.