Najnowszy HSPL oraz ROM HD2 CORE CELL V4.1

• 2 Odpowiedzi
  • 1803 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Najnowszy HSPL oraz ROM HD2 CORE CELL V4.1
« dnia: Lipiec 13, 2011, 23:16:16 »
Na początku chciałbym przywitać wszystkich w dziale dla Leo, więc WITAM:)
Zamierzam wrzucić do swojego Leona właśnie ten  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=667272 rom. Używałem go kiedyś na TP2 i byłem bardzo zadowolony. Moje pytanie jest takie, jaki jest najnowszy HSPL, który poradzi sobie z ostatnim oficjalnym romem od HTC tj. 3.14.479.2 WWE, Radio 2.15.50.14 ? Nie wiem czy dobrze się orientuje, ale wydaje mi się, że wersja "HSPL4"?
Czy w/w rom może śmiało wrzucić do Leo EU,  gdyż na XDA jest w dziale dla HD2 TMOUS. I to mnie zastanawia ponieważ wiem, że romy dla  Leo US nie pasują do wersji  EU. Czytając opis autora tego romu wynikało by, że wystarczy mieć tylko odpowiednie radio i można instalować na naszych Leonach . No chyba, że źle zrozumiałem ?A jeżeli można było by śmiało wrzucić ten rom to wersja mojego radio romu jest odpowiednia? Co prawda nie jest to wersja zalecana przez kucharza tylko wyższa, ale nie jest to wersja z 51, więc powinna być ok? Czy dobrze rozumiem ?

Od razu mówię, że czytałem FAQ oraz posty na forum. Ale często opisy/linki są mało aktualne i stąd  moje wątpliwości. Nie raz bawiłem się już romami na innych urządzeniach, ale z Leo nie miałem wcześniej do czynienia, więc wole zapytać o parę istotnych rzeczy na początku.
Z góry dziękuję za pomoc.

« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2011, 23:30:56 wysłana przez John82 »

*

Offline MiNos

• **
  • 208
  • Samsun Galaxy S4
  • Sprzęt: Samsun Galaxy S4
Odp: Najnowszy HSPL oraz ROM HD2 CORE CELL V4.1
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 14, 2011, 09:43:25 »
Ja z romu 3.14 zdejmowałem blokadę HSPL w wersji 4.
Samsung Galaxy S4 + HTC HD2 [NexusHD2-ICS] + Sony Xperia J

*

mariusz-jagi

Odp: Najnowszy HSPL oraz ROM HD2 CORE CELL V4.1
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 14, 2011, 11:24:06 »
Czy w/w rom może śmiało wrzucić do Leo EU,  gdyż na XDA jest w dziale dla HD2 TMOUS.
Ja wgrywałem ten rom do wersji EU i nie spotkałem się z żadnymi problemami podczas instalacji. Wszystko ładnie śmigało, no i posiada dużo opcji personalizacji wyglądu.