Na początku chciałbym przywitać wszystkich w dziale dla Leo, więc WITAM:)
Zamierzam wrzucić do swojego Leona właśnie ten
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=667272 rom. Używałem go kiedyś na TP2 i byłem bardzo zadowolony. Moje pytanie jest takie, jaki jest najnowszy HSPL, który poradzi sobie z ostatnim oficjalnym romem od HTC tj. 3.14.479.2 WWE, Radio 2.15.50.14 ? Nie wiem czy dobrze się orientuje, ale wydaje mi się, że wersja "HSPL4"?
Czy w/w rom może śmiało wrzucić do Leo EU, gdyż na XDA jest w dziale dla HD2 TMOUS. I to mnie zastanawia ponieważ wiem, że romy dla Leo US nie pasują do wersji EU. Czytając opis autora tego romu wynikało by, że wystarczy mieć tylko odpowiednie radio i można instalować na naszych Leonach . No chyba, że źle zrozumiałem ?A jeżeli można było by śmiało wrzucić ten rom to wersja mojego radio romu jest odpowiednia? Co prawda nie jest to wersja zalecana przez kucharza tylko wyższa, ale nie jest to wersja z 51, więc powinna być ok? Czy dobrze rozumiem ?
Od razu mówię, że czytałem FAQ oraz posty na forum. Ale często opisy/linki są mało aktualne i stąd moje wątpliwości. Nie raz bawiłem się już romami na innych urządzeniach, ale z Leo nie miałem wcześniej do czynienia, więc wole zapytać o parę istotnych rzeczy na początku.
Z góry dziękuję za pomoc.