Witam. Może problem opisze w punktach.
1. Po HR pamięć wewnętrzna zmniejsza się o kilkadziesiąt MB. W końcu po kilku razach tzn. po kilku HR spada do zera i wyskakuje mi inf, że brak wolnego miejsca . To tak wygląda jakby się nadpisywała kopia czy coś. Po TASK'u i wgraniu ponownego romu wraca pojemność pamięci spowrotem.
2. Telefon się grzeje, jak miałem włączoną automapę to selfreset. Czasem po przegrzaniu nie był w staniesię włączyć ( zapewne jakieś zabezpieczenie termiczne aby się nie przegrzał bardziej), telefon się grzeje także przy włączonym WI FI i też zawieszka i selfreset. Gdy telefon trzymam w ręku to grzeje on się po lewej stronie na dole.
Kiedyś kładąc się spać, podłączyłem go do ładowarki, przebudziłem się w nocy i zobaczyłem, że telefon był podświetlony, wziąłem go do ręki, to poczułem, że CAŁY jest gorący. Nie wiedziałem, że telefon tak potrafi się grzać

Ktoś kiedyś pisał na forum, że tam jest jakaś płytka, która jest przyklejona do mikroprocesora aby go chłodzić, i że czasem się ona odkleja, czego efektem może być to co ja mam w telefonie. Mam na myśli grzanie się procesora.