0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tapnięcie na środku ekranu powyżej zegara zmienia nam zegar Do tego Maxmanila ma sporo bajerów, można np. pozmieniać tło we wszystkich kartach na własne, dodać historie połączeń, wybrać ikonki skrótów 16, 20 Do tego nie muli jak wersja 2.5. Polecam
czy wam tez Max manila 2.6 czy tez 2.7 tworzy dodatkowe skroty do twitera, kalendarza, footprints itd, skóty nie posiadaja ikon, u mnie tak wlasnie sie dzieje, po usunieciu ich z poziomu TC badz eksploratora znikaja ale pojawiaja sie po SR,
robertok01 :A jak mozna uzyskać taki kolorowy górny pasek jak na twoim zdjęciu i gdzie można zmienić zegar na inny na ekranie głównym ? EDIT oki juz doczytałem i znalazłem zmiany zegara ale pasek bym chetnie zmienił na taki jak u robertok01
Ja natomiast znalazłem jeden bug.Jak przychodzą SMSy które w treści mają jakieś cyfry (np. nr telefonu) lub inny element który telefon próbuje podlinkować to w trybie podglądu, w miejscu podlinkowania pojawia się linia podkreślenia zamiast treści (np. rzeczonego nru telefonu lub konta).Numer lub podlinkowaną treść mogę przeczytać dopiero po otwarciu SMSa w trybie edycji
Jest już wersja 2.81 i działa znakomiciehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=596462
ja tam sie doszukałem wersji 2,6 a o 2,81 nawet słowa nie ma
czy ja dobrze widze? da sie na tej manilli wylaczyc kalendarz i pogode (wylaczyc a nie ustawic przezroczysta)?EDITtak w ogole to wyglada jakby byla nakladka jakas na manille 2.5 a nie pelna manilla 2.7 czy 2.8...
A tak wygląda mój fonik po instalacjii Manilla 2.7 i paru innych rzeczy