Witam chciałbym się podzielić kolejną refleksją z użytkowania HD2. Jako że dużo słucham muzyki byłem zszokowany jakością muzyki jaka wydobywa się ze słuchawek HTC, zszokowany negatywnie grało to jak tanie mp3 z bazaru. Okazuje się że problem nie leży po stronie urządzenia tylko słuchawek (na szczęscie) dziś podłączyłem inne dobrej firmy i kolejny szok, tym razem poztywny, gra wyśmienicie. Wcześniej użytkowałem przez krótki czas Iphone 3GS i wiadomo tam muzyka na wysokim poziomie, ale teraz porównując to się okazuje że Iphone gra gożej. I teraz nasuwa mi się pytanie czy pracownikom w HTC brak słuchu, wypuszczają sprzęt za konkretne złotówki a szkoda im dołączyć dobre słuchawki które może byłyby droższe o 5 dolarów, tak samo z kartą pamięci dodają 2GB trochę wstyd to też nie duża różnica dołożyć kartę 8GB skoro samo urządzenie nie jest wyposażone w pamięć wewnetrzną np. 8GB co już się zrobiło standardem. Lubię tą firmę bo w innych kwestiach robi dobrą robotę i nie zmieniam od kilku lat na inne urządzenia tylko czasem tak dla testów ale reasumując żyłują na wszystkim, na drobnych elementach tak już jest od dawna.