Maly problem

• 5 Odpowiedzi
  • 996 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kochamowieczki

• 3
  • Sprzęt: HTC HD2
Maly problem
« dnia: Marzec 17, 2010, 18:58:15 »
Witam

Mam mały ptoblem od dzisiaj posiadam swojego htc hd2 i non stop mam kolo ikonki z siecia pokazane "E" czyli polaczenie z internetem w jaki sposob moge to wyslaczyc i czy istnieje mozliwosc gdy np. wchodze do opery zeby telefon pytal sie w jaki sposob ma sie polaczyc. Chodzi o cos podobnego co maja nokie w N-series.

*

Offline el.kamilus

• 318
Odp: Maly problem
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 17, 2010, 19:02:29 »
Po pierwsze temat powielany wielokrotnie na forum. Pewnie jeszcze na pierwszej stronie gdzieś wisi. Tak więc na przyszłość użyj szukajki w pierwszej kolejności.

Po drugie co do symboli ikonek w telefonie kłania się instrukcja obsługi. Tam masz wszystko napisane. To że jest E nie oznacza, że masz połączenie z internetem.

Po trzecie zablokować połączenia można w ustawieniach Leo ale tu albo poszukaj w telefonie (poznasz go przy okazji) albo na forum. Dodatkowo polecę program nodata ale o tym też było wiele razy.

*

Offline McAron

• **
  • 128
  • Sprzęt: HTC HD2 , SPV M650 , AM 6.6
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 17, 2010, 19:20:47 »
Tak jak powiedział el.kamilus: "E" nie oznacza połaczenia z internetem.
Użyj najpierw opcji "szukaj". Z pewnością znajdziesz odpowiedzi na te i następne pytania.

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 17, 2010, 19:43:57 »
zgadza sie bylo juz kilkakrotnie...ja ze swojej strone polece program Dialup Enabler...No data u mnie nie za bardzo dziala - tzn nie blokuje mi polaczen...

*

Offline czeczek

• 319
  • Sprzęt: cztery es
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 17, 2010, 20:55:41 »
To ja inspirowany nickiem kolegi rozpoczynającego wątek pozwolę sobie na dżołka.

Spotyka się dwóch juhasów i młodszy z nich jest wyraźnie czymś poruszony.
- Co się z Tobą dzieje Jasiu? Nietęgo wyglądasz, jakiś nieprzytomny chodzisz...
- Echh, zakochałem się ....
- Znam ją?
- Znasz.
- Fajna?
- Zajebista.
Wyobraź sobie wczoraj szliśmy razem na spacer przy samym lasku, kiedy nagle taka mnie wzięła ochota na sam wiesz co. Nie mogłem się powstrzymać, ona nie protestowała więc zaczęliśmy się tam kochać, jak zawsze bardzo namiętnie.
I wiesz co, zanim skończyłem zauważyłem w pewnym momencie że na górce stoi jej ..............matka, patrzy na nas i wszystko widzi.
- No i co, co matka powiedziała?
- A co miała powiedzieć, powiedziała to co zawsze, beeee.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2010, 21:01:45 wysłana przez czeczek »

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 17, 2010, 21:01:37 »
 :mrgreen:
A wątek zamykam, bo już mnie zaczyna mdlić od tych samych pytań w kółko.