Mysle ze typ mial to z expansys chociaz nie jestem pewien. moj s/n to ht9b2nwo1557. nie wiem czy Ci to w jakikoleiwk sposob pomoze. pozdrawiam.
Dobrze, że nie jesteś pewien, takie czasy i nigdy do końca pewności nie ma. W tym wypadku pomyliłbyś się ...
lgielner , jak należy rozumieć rozumieć pejoratywne w moim odczuciu słowo "typ" ?

[edit]
W temacie wieszania się i innych psów pod adresem części Leosiów - chłopaki czy nie za bardzo kombinujecie z fixami, łatami, aplikacjami ?
Dziwnym trafem jedyne dwa razy kiedy udało mi się powiesić Leona to właśnie takie sytuacje.
Średnio mam 60-70 minut rozmów dziennie i około 40 maili na które odpisuję z PDA, reszta z kompa, chodzi mi AM, Remote Desktop, Hamachi.
Korzystam z notatnika, dyktafonu, One Note, Excela, Pocket Blipa i czego tam jeszcze czasami potrzebuję.
Pierdyknął mi kilka razy na ziemię, przygniotłem go pedałem gazu w aucie, a nogę miewam ciężką i auto nie lubi wolno jeździć, więc ....
Pozostawiam do przemyśleń.
[edit]
PS. Cholercia nie chciałem BMki, bo powiedzieli by "dres w garniaku", kupiłem Saaba, to awansowałem na typa - co za świat
(hmm, może czarny kolor źle się kojarzy czy coś ... znowu do przemyślenia w nocy)

[edit]
PS. typ i firma nie jest z Trójmiasta, wyjazd do Trójmiasta to duża uprzejmość z naszej strony, 130km i ukłon do klienta.