Leo i problem z youtube:(

• 7 Odpowiedzi
  • 1632 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Leo i problem z youtube:(
« dnia: Luty 18, 2010, 17:43:24 »
Witam,
Panowie ja u Siebie mam tak ze jak włącze sobie w LEO youtube to moge przegladać wszystko a filmów nie moge odtwarzać bo jest napisane że są problemy z połączenim. A jestem połączony z siecią przez WiFi.

Podpowiecie mi jak zmienić scieżke zapisu plikw pochodzących z BT ?

Moglibyście podać mi jakas stronke z informacjami co robic dla poczatkujących ? Rownież taka z aplikacjami

dzieki za wyrozumiałość

Odp: Leo i problem z youtube:(
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 12, 2010, 14:15:50 »
tak też mam ten problem, włanczam wbudowane youtube  pobiera listę filmów włanczam myśli i problem z połączeniem mógłby ktoś w końcu coś powiedzieć o tym problemie?

*

Offline muminisko

• 464
  • HTC Desire Z + graty na WM...
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 12, 2010, 19:59:54 »
tak też mam ten problem, włanczam
ja włączam
ty włączasz
....
Jaka wersja romu?

*

Offline biceps33

• 341
  • Sprzęt: Galaxy SII
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 12, 2010, 21:40:21 »
Panowie, sprawdźcie czy w tle nie chodzi wam któraś z wersji Opery (szczególnie Opera 10).

U mnie kiedy mam włączoną Operę 10 nie ma mozliwości korzystania z dedykowanego programu do YouTube oraz nie da się włączyć aparatu foto. Prawdopodobnie wynika to z faktu, że opera korzysta z jakichś bibliotek "na wyłączność".

EDIT: Kolejna ciekawostka - gdy mam włączoną Operę 10 to nie uruchamia się SPB Weather...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 12, 2010, 23:49:04 wysłana przez biceps33 »

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 13, 2010, 12:33:17 »
rom 1.66, brak aplikacji w tle, opera 9 i mam ten problem od wyjęcia z pudełka

*

Offline muminisko

• 464
  • HTC Desire Z + graty na WM...
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 13, 2010, 12:52:28 »
mam ten problem od wyjęcia z pudełka

:/ Troszkę trąci kupą... U mnie taki problem występuje tylko przy połączeniu EDGE. 2 pomysły - jak masz ustawione WiFi w domu? Może DNSy? Jaką masz ustawioną jakość pobieranych filmów w aplikacji yt? Automatyczna?

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 13, 2010, 21:03:39 »
A więc połączenie przez wi-fi domowe na kturym dziła skype opera i cała reszta na dodatek ładują się filmy w youtube widać orazek, po wciśnięciu kwadrata też po chwili widać obrazek ale ja nacisnę play to porosze czekać i błąd "połączenie nie powiodło się. Prosze spróbować ponownie." jakości ustawiana byłą na rużne sposoby

*

Offline Kask

• 18
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 13, 2010, 23:03:53 »
ROM 1.66; Opera 9 ; YT v. 2.4.4. - nigdy nie miałem problemu nawet przy włączonej Operze, Skype; Facebook i YT jednocześnie na WIFI. Czy wszyscy mają system PL. Może w tym jest problem. Ja wywaliłem PL i wgrałem czysty EN. Działa super. Nic nie przycina. Przeżyję, że nie wszystko rozumiem ale stabilność przede wszystko.