leo 6 miesięcy korzystania - nuda i problemy

• 4 Odpowiedzi
  • 1188 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

leo 6 miesięcy korzystania - nuda i problemy
« dnia: Lipiec 16, 2011, 23:57:57 »
Witajcie mam od grugnia htc hd2 (leo) smartfon fajny jednak powoli zaczyna mnie nudzić od początku korzystałem z WM 6.5 nic nie zmieniałem...
ostatnio htc zaczął mnie trochę wkurzać coraz częściej się zawiesza pracuje coraz wolniej itp. a przecież ma 1 Ghz procek ! do tego dochodzi nuda i zmęczenie widząc cały czas ten sam ekran. Ostatnio próbowałem zaktualizować soft ale się trochę zdziwiłem bo po wejściu na stronę główną HTC znalazłem jedynie kilkanaście łatek do oprogramowania. Chciałbym usunąć stare oprogramowanie wyczyścić pamięć i wgrać najnowsze + dodatkowo hmm może androida ?
z wgraniem androida pewnie sobie poradzę dużo informacji na forum ale jak zaktualizować do najnowszej wersji oprogramowanie ?

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc !

*

Offline delibear

• 269
  • Sprzęt: IPAQ614c → HTC HD2 → HOX
Odp: leo 6 miesięcy korzystania - nuda i problemy
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 17, 2011, 12:49:46 »
ostatnio htc zaczął mnie trochę wkurzać coraz częściej się zawiesza pracuje coraz wolniej itp. a przecież ma 1 Ghz procek ! do tego dochodzi nuda i zmęczenie widząc cały czas ten sam ekran.
Leo to mały pecet ( w dużym uproszczeniu), więc też będzie z czasem się mulił.
Polecam zmianę romu na gotowany -  polski (z tego forum) lub zagraniczny (forum xda). 

*

Offline szczecinianin

• **
  • 137
  • Sprzęt: HTC EVO 3D
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 17, 2011, 20:51:52 »
Witam.
Ja polecam zmianę systemu na androida.
Mnóstwo świetnych aplikacji i gier, codziennie powstają nowe nie tak jak w windows mobile - zapomniany system przez producentów oprogramowania.
Na HTC HD2 jest sporo romów androida.
Obecnie mam rom HD2_Core_Droid_Desire_HD_V1.6_Release_Version
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 18, 2011, 12:16:40 »
dzięki wszystki za odpowiedź w takim razie wgram sobie windows mobile + android ;)