muzyka się przycina

• 6 Odpowiedzi
  • 1713 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bulla

• 27
muzyka się przycina
« dnia: Kwiecień 28, 2010, 20:53:08 »
mam rom artemisa i jak slucham muzyki to kiedy ekran zgasnie muzyka co kilka sekund sie przycina.  nie pamietam czy na innych romach tez tak bylo. ktos wie jak to naprawic? i czy na innych romach tez tak jest? rom jest swiezo zainstalowany.

*

Offline MatulkaM

• 46
    • Samsung Omnia Forum
  • Sprzęt: HTC HD2
Odp: muzyka się przycina
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 28, 2010, 20:57:52 »
ja u siebie na ROMie Lobuza nie zauważyłem takich cudów. Może coś przy flashowaniu się walnęło? HR robiłeś?
-------------------------------------------------------------------------
SPV M3000 -> Omnia i900 -> iPhone 3G -> Omnia2 i8000 -> HTC HD2
-------------------------------------------------------------------------

*

Offline bulla

• 27
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 28, 2010, 21:27:44 »
ja u siebie na ROMie Lobuza nie zauważyłem takich cudów. Może coś przy flashowaniu się walnęło? HR robiłeś?

HR nie sprawdzalem ale wlasnie to zrobilem i dalej to samo. jak ekran swieci jest ok ale jak tylko sie wylaczy to co 3 sekundy regularnie sie przycina muzyka. zainstalowalem inny rom i nie ma tego problemu. ktos ma artemisa? i jeszcze jedno pytanie czy ktos wie dlaczego muzyka sie wylacza przy wylaczaniu ekranu przyciskiem? w touch hd tak nie bylo a w hd2 denerwuje mnie to bez przerwy bo musze czekac az ekran sam zgasnie.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 28, 2010, 21:58:44 wysłana przez bulla »

*

Offline Kask

• 18
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 28, 2010, 22:11:54 »
To samo ja miałem na 1,66 PL od HTC. To mi pojawiło się po zainstalowaniu Cookies Home Tab. Wgrałem od nowa 1,66 bez PL (IW) i jest OK. Moim skromnym zdaniem oryginalny (EN) ROM 1,66 jest najbardziej stabilny. Czekam aż poprawią/rozwiną Cookies Home Tab. Szczerze - niesamowicie poprawia ergonomię pracy z Leo, tylko jak dla mnie za często trzeba robić SR.

*

Offline bulla

• 27
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 29, 2010, 00:01:33 »
To samo ja miałem na 1,66 PL od HTC. To mi pojawiło się po zainstalowaniu Cookies Home Tab. Wgrałem od nowa 1,66 bez PL (IW) i jest OK. Moim skromnym zdaniem oryginalny (EN) ROM 1,66 jest najbardziej stabilny. Czekam aż poprawią/rozwiną Cookies Home Tab. Szczerze - niesamowicie poprawia ergonomię pracy z Leo, tylko jak dla mnie za często trzeba robić SR.
  fakt ze trzeba robic SR zbyt czesto. ale to nie przez cookie bo sprawdzalem. dodatkowo ten rom teraz co sciagnalem AxLor ma juz wgrane na starcie cookie i to w starszej wersji 1.6. cos musi byc nie tak z romem od artemisa.

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 29, 2010, 02:07:41 »
mi tez się przycina ale tylko na słuchawkach bluetooth, no kabelku jest ok. Myślałem ze to wina słuchawek ale teraz to już sam nie wiem...  :mysli:

*

Offline bulla

• 27
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 29, 2010, 12:58:46 »
mi przycina na sluchawkach z kablem i bez sluchawek. wiem na pewno ze starsze wersje artemisa nie przycinaly muzyki a zaczelo sie to chyba od wersji 8.