Kopia bezpieczeństwa padniętego Leo?

• 1 Odpowiedzi
  • 656 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline dimi86pl

• 9
  • Sprzęt: HTC HD2
Kopia bezpieczeństwa padniętego Leo?
« dnia: Lipiec 17, 2010, 10:58:51 »
Witam otóż mam nietypowy problem. Zainstalowałem na Leonie newTaskManagera, na innego bez usunięcia starego(roztargnienie) i po SR telefon wiesza się na Spash'u (gently brillant) po kilku minutach wyskakuje komunikat po angielsku że telefon nie może się zbootować bo zainstalowano program z nieznanego źródła i należy wykonać HR.
Teraz moje pytanie czy można przeglądać zawartość telefonu (nie karty) bez połączenia Activesync? bootloader mi się uruchamia i tel pokazuje połączenie USB, potrzebuję zrobić kopię kilku folderów tj. Footprints, Save z gier. czy jest jakaś szansa na odzyskanie zawartości? Rom hipnosis X 4.0.0, radio 2.11.50.20 jeśli ma to jakieś znaczenie. Proszę o pomoc nie chcę spędzić urodzin na ustawianiu Leona od początku......

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Kopia bezpieczeństwa padniętego Leo?
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 17, 2010, 11:35:26 »
Polak mądry po szkodzie, było już takich tematów na pęczki - nie da się. Jeśli wchodzi tylko splash to jak chcesz zrobić kopię? 
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G