Przyszła mi do głowy jeszcze jedna rzecz - taka oberpodstawowa - ale nikt zdaje sie o tym nie wspominał łącznie z Tobą. Minowicie jak doskonale wiesz ściągane softy występuja zwykle pod trzema postaciami:
1. czysty .cab ( wrzucasz go na np. kartę pamieci, klikasz i instalujesz na karcie bądź urządzeniu )
2. plik .exe ( po połaczeniu telefonu za pomocą AS z PC instalujesz program z poziomu PC wykonując później polecenia z ekranie telefonu )
3. oba powyższe sa czasem spakowane .zip'em lub .rar'em i zanim je skopiujesz na kartę bądź zainstalujesz z pozomu PC trzeba je rozpakować. Czasem taki spakowany .cab na pierwszy rzut oka nie rózni się od rozpakowanego.
Tyle tylko, mam nadzieję, że nie uraziłem Twojej dumy "starego wyjadacza" ale czasem zdarzało się na tut. forum, że ktoś instalował .cab'a z poziomu PC tudzieź .exe z poziomu telefonu albo po prostu co ściągnął to wrzucił to fona i potem pomstował, że nie działa.
EDIT:
4.
Poprawki HTC do Leo są w postaci *.exe do uruchamiania na telefonie, więc nie wszystko z tym rozszerzeniem instalujemy przez PC.