Problem z TCPMP

• 1 Odpowiedzi
  • 1227 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Trollek

• 1
  • Sprzęt: HTC HD 2
Problem z TCPMP
« dnia: Grudzień 08, 2009, 12:19:22 »
Witam. Jestem nowy... Proszę nie bić nowego :mrgreen:
Kilka dni temu kupiłem Leo. Po odwiedzeniu waszego forum, trochę poczytałem, poradziłem sobie z większością problemów ze sprzętem za 2800 :mrgreen:. Zainstalowałem Fix'y Bysia, uporałem się ze zdublowanymi zdjęciami i zakładką music w manilli, co jak na "łysola" w kwestii WM (wcześniej posiadałem Asus'a P320, lecz ze względu na procka nie dotykałem się do aplikacji) i tak jest niezłym wynikiem. Jednak program TCPMP mnie przerósł. Każda wersja jaką instaluję, wywala mi albo błąd, albo w ogóle nie da się jej zainstalować... Czy istnieje szansa, abym znalazł dobroczyńcę, który wyjaśni mi co robię nie tak??

Z góry proszę również o powstrzymanie się od komentarzy typu:

"Po co Ci taki telefon, skoro nie umiesz się nim posługiwać" - Kupiłem htc, ponieważ większość czasu spędzam w aucie latając po Polsce - Warszawie, zostawiam i odbieram materiały reklamowe i potrzebuję kombajna, aby wszystko zapisywać, ze względu na słabą pamięć :)

"czytaj forum" - Forum starałem się przejrzeć na tyle, na ile pozwala mi na to czas, jednak nie znalazłem rozwiązania na mój problem.

Dodam, że próbowałem zainstalować również SmartMovie, ale tu również totalna klapa...

Z góry dziękuję za odpowiedzi i ewentualną pomoc.

*

Offline may

• 2541
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Sensation
Odp: Problem z TCPMP
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 08, 2009, 12:47:46 »
Dział Leo duży nie jest, więc nie mów, że nie miałeś czasu.
W TCPMP ustaw w opcjach Video - GDI
Było w tym dziale chyba z 3 razy.
Po trupach, po trupach...do celu...na Wawelu