Niestety ja wiem o plamie, bardziej mi zależy na wideo niż na zdjęciach a omnia kręci 80pixeli więcej poziomie, bateria boli dla tego że trzeba ładować codziennie, w zasadzie nie stanowi to problemu bo podłączam na noc i git, ale jadę na wycieczkę niedługo i ze 12h będę w autobusie a z 8 na mieście więc 20h zanim dojdę do ładowarki, i htc musiał by wytrzymać w autobusie jeden film(może ale może dwa bardziej prawdopodobne że jeden) ze 4 godziny muzy(na słuchawkach oczywiście wszystko) ze 2 godziny neta umts, później na mieście z godzinę muzy jakieś 2 zdjęcia ze 60 smsów i może 5 min przez tel i reszte w gotowości, więc trochę tego jest dla tego będę musiał kupić to
http://allegro.pl/item984110095_zewnetrzna_bateria_htc_hd2_touch2_pro2_diamond2.html ale niewiem ile razy będę mógł na tym naładować do pełna telefon. I chciał bym wiedzieć czy spb mobile shell najnowszy ma wszystkie elementy htc sense z hd2 jak ktoś wie to niech powie bo narazie nie mam możliwości sprawdzić samemu.
Jeszcze tylko dodam że normalnie piszę z 60 smsów dziennie trochę muzy na głośniku i na słuchawkach tak koło 45min przez wifi net z półtorej godziny ale chyba przeżucę się na neta z iplusa niewiem co szybsze/pobierające mniej prądu, i koło godziny zabawy, wytrzyma cały dzień?
I nie chcę się bawić w żadne oszczędzania, ograniczę tylko dostęp do serwisów społecznych i maila, oprócz pogody
Trochę tego sporo ale telefon sporo kosztuje omnia też nie była tania i chciał bym podjąć dobrą decyzję