Kilka pytań

• 2 Odpowiedzi
  • 901 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kilka pytań
« dnia: Luty 21, 2010, 09:55:56 »
Witam

Jestem nowym posiadaczem HD2.
Generalnie wszystko jest super, świetny ekran pojemnościowy itp, ale mam kilka pytań:

Jestem osobą słabowidzącą (dlatego kupiłem tel z tak dużym ekranem sądząc że literki będą duże) i chciałbym "zmodyfikować wielkość literek

Czy jest możliwość zmienić - POWIĘKSZYĆ literki w klawiaturze ekranowej? Grzebiąc w telu znalazłem jakiś programik w którego ustawieniach mogłem zmieniać wielkość czcionki - potem tel wymagał miękkiego resetu ale gdy się włączył to klawiatura nadal była taka sama.

Czy jest możliwość "wyciągnięcia" na ekran główny historii połączeń?
Czy HD 2 ma w menu możliwość przeglądania historii połączeń w rozbiciu na "wybierane numery", "połączenia nieodebrane" itp?

Pozdrawiam i liczę na radę

zbyszek1976

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 21, 2010, 10:03:12 »
Czy jest możliwość zmienić - POWIĘKSZYĆ literki w klawiaturze ekranowej? Grzebiąc w telu znalazłem jakiś programik w którego ustawieniach mogłem zmieniać wielkość czcionki - potem tel wymagał miękkiego resetu ale gdy się włączył to klawiatura nadal była taka sama.
Nie. Ale możesz poszukać innej klawiatury, z większymi przyciskami. Choć IMO ta która jest w Leo już jest dość spora.

Czy jest możliwość "wyciągnięcia" na ekran główny historii połączeń?
Nie w Manili. Gdybyś zrezygnował z Sense, to pewnie znajdzie się jakiś plugin, który to pokaże na tradycyjnym Today'u.

Czy HD 2 ma w menu możliwość przeglądania historii połączeń w rozbiciu na "wybierane numery", "połączenia nieodebrane" itp?
W dialerze wybierasz Menu -> Historia połączeń -> znów Menu -> Filtr i tam masz do wyboru.

Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 21, 2010, 10:14:19 »
Dzięki za info :)

Nie wiem tylko gdzie szukać tego dialera?

Połączone: Luty 21, 2010, 11:25:00
Już znalazłem :)
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2010, 11:25:00 wysłana przez zbyszek1976 »