Kilka lamerskich pytań - niestety

• 5 Odpowiedzi
  • 1397 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kilka lamerskich pytań - niestety
« dnia: Czerwiec 05, 2010, 23:36:49 »
Witam!

Zacznę od tego:
Czy ma ktoś może PL instrukcję w PDF do Leona?

Ponieważ mam kilka problemów:

1.) Co można zrobić aby Leo nie łączył się co chwile z internetem ( wystarczą mi aktualizacje co 4h )
2.) Przez przypadek obok gMail dodałem Outlook E-Mail skrzynke pocztową. Jak usunąć tą Outlook E-Mail bo mi tylko wadzi widok. Poprzez dlugie naciśniecie pojawia się usuń ale jest nie aktywne - nawet gdy gMail jest ustawiony jako domyślny
3.) Czy jest coś takiego jak SymSMB na symbiana. Tj. że smartfona widać w sieci i można na niego wgrywać pliki poprzez WiFi itp.
4.) Jak włączyć akcelerometr?
5.) Jak dodać skrót do menu start - np. Automape i inne

Na chwile obecną to tyle z pytań :)

*

Offline Rybson

• **
  • 231
  • Sprzęt: HTC LEO, HTC ONE m8
Odp: Kilka lamerskich pytań - niestety
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 05, 2010, 23:43:43 »
misieek

chociaż na chwile zajrzyj do działu o HTC HD 2 i  poczytaj trochę ,wierz mi większość odpowiedzi na twoje pytania tam jest

np

DialUpEnablerDisabler --- rozwiązuje problem internetu
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2010, 23:47:20 wysłana przez Rybson »
Rybson

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 06, 2010, 00:06:42 »
Mam problem z wifi też, telefon znajduje jedynie 4 z 18 sieci które tu są. E52 i inne znajduje więcej. To nie istotne w sumie. Problem polega na tym że nie znajduje mojej ;/

*

Offline lukasek101

• *
  • 70
    • ZHU VARIA
  • Sprzęt: HTC LEO
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 06, 2010, 01:55:20 »
nie mam jeszcze hd2, ale zobacz w ustawieniach wifi, czy nie masz ustawionego oszczędzania energii kosztem wydajności i jeszcze pytanie, czy Twoja siec nie działa jako ukryta

*

Offline mett7

• 418
  • Sprzęt: htc HD2
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 06, 2010, 02:08:30 »
1.) Co można zrobić aby Leo nie łączył się co chwile z internetem ( wystarczą mi aktualizacje co 4h )
2.) Przez przypadek obok gMail dodałem Outlook E-Mail skrzynke pocztową. Jak usunąć tą Outlook E-Mail bo mi tylko wadzi widok. Poprzez dlugie naciśniecie pojawia się usuń ale jest nie aktywne - nawet gdy gMail jest ustawiony jako domyślny
3.) Czy jest coś takiego jak SymSMB na symbiana. Tj. że smartfona widać w sieci i można na niego wgrywać pliki poprzez WiFi itp.
4.) Jak włączyć akcelerometr?
5.) Jak dodać skrót do menu start - np. Automape i inne
1. Tylko po co chcesz to robić, wadzi ci to czy co? Program typu nodata.
2. Chyba się nie da usunąć outlooka, inne konta dodane tak.
3. Wtyczka lan to Pocket Total Commander lub Resco Explorer, sam korzystam z tego pierwszego i zawsze łącze się z kompem przez wifi, kabla już dawno na oczy nie widziałem  :wink:
4. Jest włączony cały czas, pewnie chodzi ci o to że nie wszędzie działa xd.
5. Moje urządzenie/windows/start menu i wklejasz tan .ink czyli skrót który możesz zrobić np. Total Commanderem.

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 06, 2010, 07:32:42 »
Wszystko o co pytasz, było juz po kilka razy na tym forum. Wystarczy użyć opcji szukam. Zamykam.