Kalendarz

• 3 Odpowiedzi
  • 993 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline badzi0r

• **
  • 101
  • Sprzęt: HTC 10, HTC One, HTC HD2, Motoactv, Jabra Pulse
Kalendarz
« dnia: Marzec 31, 2010, 19:43:14 »
Jak zmienic w kalendarzu czas drzemki, po ktorej uruchamiany jest ponownie alarm? W WM6.1 mialem menu i moglem wybrac powtorzenie za 5, 10, 15 minut lub godzine. A teraz ponowienie nastepuje irytujaco szybko, nawet nie wiem czy nie 3 minuty i wyglada na to ze jest na sztywno, bez mozliwosci przestawienia. Moze ma ktos PDA z WM6.5 z inna nakladka niz ta oficjalna i moze sie wypowiedziec w czym jest problem.

*

Offline kgx2

• 277
  • Sprzęt: HTC HD2, Samsung Galaxy S3
Odp: Kalendarz
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 31, 2010, 20:50:49 »
Polecam program Spb Time 3.0.1 Posiada bardzo dużo możliwości ustawień alarmu oraz inne dodatkowe funkcje typu stoper, minutnik, czasy na świecie kalendarz, zegar i przede wszystkim ładny wygląd. Oryginalna wersja co prawda jest płatna ale naprawdę warto.
MIO A701 <> HTC TyTN II Kaiser <> SGH i900 OMNIA <> HTC HD2<>Samsung Galaxy Note<>Samsung Galaxy S3

*

Offline badzi0r

• **
  • 101
  • Sprzęt: HTC 10, HTC One, HTC HD2, Motoactv, Jabra Pulse
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 01, 2010, 01:10:34 »
Troszke za duzo do instalowania jak na jedna brakujaca funkcje. Ja wiem ze Leo ma duzo pamieci ale w koncu i to sie skonczy. :)
Poki co, dzieki.

*

Offline gino82

• 303
  • Sprzęt: Galaxy Note 2 , Galaxy Note 3 , Galaxy Tab S 8.4
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 01, 2010, 08:47:08 »
Troszke za duzo do instalowania jak na jedna brakujaca funkcje. Ja wiem ze Leo ma duzo pamieci ale w koncu i to sie skonczy. :)
Poki co, dzieki.
Mozesz zainstalowac na karcie :)