Jetcet Print 5.4.1187 oem + HD2 T8585 + Brother DCP-770cw i Brother MFC-490cw

• 7 Odpowiedzi
  • 2028 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline parovuz

• 29
  • Sprzęt: SGSII -> SE Xperia Neo V
Witam, czy rozwiązał ktoś problem połączenia z wyżej wymienionym drukarkami przez WiFi?? Po pierwsze to jak pewnie wiecie nie ma tych drukarek (brother) w JetCet 5 a po drugie próbowałem dodać na podstawie innej drukarki ale też sobie nie radzi... może zna ktoś przyczynę i ma rozwiązanie w tym przypadku?? Myślałem też o odinstalowaniu Jetcet 5 i zainstalowaniu starszej wersji ponieważ chyba gdzieś mi przeleciało że starsze obsługują brothera ale jakby nie było z odinstalowaniem Jetcet'a też jest problem.

Pozdrawiam
Paro

Widzę że ciężkie pytanie zadałem skoro nikt nie potrafi udzielić mi odpowiedzi :(
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2011, 02:03:25 wysłana przez parovuz »
Pozdrawiam
Paro

*

Offline parovuz

• 29
ponawiam prośbę...:(
Pozdrawiam
Paro

*

Offline r6team

• *
  • 89
to raczej nie jest popularny program.... może support producenta JetCet pomoże?

*

Offline parovuz

• 29
to może zaproponujesz coś godnego uwagi przy mojej konfiguracji, coś z czym nie będzie problemów?
Pozdrawiam
Paro

Przy Twojej konfiguracji? Są dwa rozwiązania. Tańsze: kupić drukarkę zgodną z Jetcet Print i HD2. Droższe rozwiązanie kupić komórkę zgodną Twoją drukarką  :grin: ale to i tak chyba do Ciebie nie dojdzie że innego rozwiązania niema bez względu ile razy będziesz marudzić :P No chyba że sam napiszesz sterownik ...

*

Offline parovuz

• 29
Przy Twojej konfiguracji? Są dwa rozwiązania. Tańsze: kupić drukarkę zgodną z Jetcet Print i HD2. Droższe rozwiązanie kupić komórkę zgodną Twoją drukarką  :grin: ale to i tak chyba do Ciebie nie dojdzie że innego rozwiązania niema bez względu ile razy będziesz marudzić :P No chyba że sam napiszesz sterownik ...

kolego ja nie marudzę a próbuję rozwiązać mój problem... ;) dzięki że zechciałeś poświęcić mi chwilę;)
Pozdrawiam
Paro

*

Offline siwy05

• **
  • 236
    • wytaczanie, roztaczanie, tulejowanie otworów, szczecin, dojazd do klienta
  • Sprzęt: MDA Compact IV runing on WM 6.5.1 by Makeveral
U mnie też nie działało z brotherem, zmieniłem system na androida i zapomniałem o możliwości drukowania z telefonu
MDA Compact IV
HP dv2535ea

*

Offline parovuz

• 29
Właśnie rozważam przejście na androida tylko mam problem z wyborem na jakiego SD czy NAND wersja ta czy ta i trochę obawy jeśli miałby to być NAND.
Pozdrawiam
Paro