Jednolite podświetlenie ?

• 2 Odpowiedzi
  • 844 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Komandosik

• 830
  • Jestem jednym z tych, którzy pamiętaja przyszłość
    • Mój FB :)
  • Sprzęt: I9300
Jednolite podświetlenie ?
« dnia: Grudzień 13, 2010, 20:59:25 »
Witam, od kilku godzin jestem posiadaczem uzywanego HTC hd2. Przyznaje ze z niepewnego zrodla.

Otoz wszystko dziala tak jak powinno(miejmy nadzieje) lecz ciekawi/martwi mnie jedno. Podczas instalacji jakiegos tam programu, wystepuje jednolite białe tlo z jakimis tam informacjami.

To mnie martwi, poniewaz okazuje sie że niektore czesci ekranu swieca mocniej niz inne. Ekran przy jednolitym tle wyglada jak niedoswietlona reklama (bilboard) gdzieniegdzie są cienie. Przy normalnym uzytkowaniu w ogole tego nie widać. Natomiast na bialym wyglada to tragicznie.

czy to jest awaria? czy te htc tak maja? czy moze... lepiej faktycznie zaczac reagowac?:) w sumie nie przeszkadza mi to, martwie sie zeby pewnego dnia po prostu nie zaczelo sie to rozszerzac.
Byłem posiadaczem: 106 telefonów
Ostatni telefon: S2 z NFC i9100P
Aktualnie posiadam: S3 White i9300
W razie chęci kontaktu: https://www.facebook.com/dawid.lubinski

*

Offline mycior1

• *
  • 56
  • Sprzęt: iPhone 3GS 16GB
Odp: Jednolite podświetlenie ?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 13, 2010, 21:32:37 »
Moim zdaniem kupiłeś Leona, do którego dostała się woda i nie został on dostatecznie wysuszony - stąd te plamy na wyświetlaczu, które na białym tle są najlepiej widoczne ;)

*

Offline Komandosik

• 830
  • Jestem jednym z tych, którzy pamiętaja przyszłość
    • Mój FB :)
  • Sprzęt: I9300
Odp: Jednolite podświetlenie ?
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 13, 2010, 23:36:18 »
Hmm, w sumie to calkiem mozliwe, wyglada calkiem podobnie, jakby w centralnej dolnej czesci ekranu bylo troche wody :) znaczy taki slad jakby... ciekawe.

a ktos orientuje sie ile takie glupstwo stoi w serwisie? domyslam sie ze calkiem sporo skoro wyswietlacz tego telefonu to 80% calosci
Byłem posiadaczem: 106 telefonów
Ostatni telefon: S2 z NFC i9100P
Aktualnie posiadam: S3 White i9300
W razie chęci kontaktu: https://www.facebook.com/dawid.lubinski