First of all, skoro jestesmy przy UK, to z przesylka na dzis dzien/kurs bedzie ponizej 2350pln, platnosc karta - oczywiscie - jak najbardziej. 150pln moze dla jednych chodzi, dla mnie nie, na to tez musze zapracowac.
Ale, takze oczywiscie, kwestia wyborow - ja jednak chyba kupie w PL.
Second: 243, czyli 2916 to nie jest zla cena, wg mnie. To jak dzis isc do sklepu i kupic. "Znajomosci" z pdaclub sprowadzaja raty do poziomu zakupu w sklepie przy dzisiejszych cenach. A ktora to firma da HD2 w abo 200-300 za, niech bedzie 500, razem z minutami pokroju 500?!? Koledzy sledza cenniki naszych providerow? Taka era wlasnie wprowadzila TP2 (ze niby NOWOSC!!!) za jedyne 1700 przy abo 200 jak pamietam (ale moge sie mylic, co do abo - 330pln?), czy to jest dobra cena (a do tego internet 50pln za 500MB, no bo przeciez taki sprzet bez inetu..)? Play tez ma cene 1700, tylko ze z abo 145, jakby lepiej... Pomijam "wiazanie" sie z siecia, jak ktos uzywa telefonu, to szkoda czasu, klopotow i nerwow na zmiane operatora, oni i tak sa wszyscy kuci na cztery..
A do Artkom/innych sprzedawcow mam pytanka:
- platnosc karta?
- wersja WWE (English International)?
- dostawa PO 15.12.2009?
Pozdrawiam wszystkich, szczegolnie ciezko pracujacych na gadzety - czyli siebie takze