HTC Touch HD2 - pre-order. Czekajac na informacje o dostawie ;P

• 496 Odpowiedzi
  • 88711 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Bufer

• 10
  • Sprzęt: HTC HD2, HTC Wildfire S
Odp: HTC Touch HD2 - pre-order. Czekajac na informacje o dostawie ;P
« Odpowiedź #450 dnia: Listopad 29, 2009, 11:32:50 »
Witam wszystkich, mi niestety też nie udało się wziąć HD2 na raty w EURO   :( Bardzo się na nich zawiodłem bo do tej pory nie miałem żadnych problemów... Trzeba szukać innych źródeł pozyskania HD2..

Pozdr
NAND BarrDroid 1.0.6 barr2

*

Offline poczesaniec1

• **
  • 125
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #451 dnia: Listopad 29, 2009, 11:51:45 »
czytam coraz więcej o HD2 i dochodzę do przekonania,że rzeczywiście te htc nowe to po prostu czysty marketing,dla europy wyszedł pierwszy,ale chyba jako beta telefon i tylko panowie z xda mogą to wszystko naprawić,boje się choć dalej chce go mieć, ale oceniając totalnie z zewnątrz to można wyrzucić kase w błoto, a starsze fony okazują się lepsze,może ten procesor nie jest dobrze wykorzystywany :-?
TyphooN CyanogenMod 7 RC4+ v3.0.1

*

Offline xaban

• *
  • 79
« Odpowiedź #452 dnia: Listopad 29, 2009, 11:53:23 »
czytam coraz więcej o HD2 i dochodzę do przekonania,że rzeczywiście te htc nowe to po prostu czysty marketing,dla europy wyszedł pierwszy,ale chyba jako beta telefon i tylko panowie z xda mogą to wszystko naprawić,boje się choć dalej chce go mieć, ale oceniając totalnie z zewnątrz to można wyrzucić kase w błoto, a starsze fony okazują się lepsze,może ten procesor nie jest dobrze wykorzystywany :-?
Zaczynają stosować podejście Microsoftu - byle jak najwcześniej wypuścić produkt - pełen bugów. Załata się potem, ale sprzedaż rozpocznie się wcześniej...
Konrad

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
« Odpowiedź #453 dnia: Listopad 29, 2009, 12:44:03 »
A powiedzcie mi, kto teraz tak nie robi....

*

Offline poczesaniec1

• **
  • 125
« Odpowiedź #454 dnia: Listopad 29, 2009, 13:55:26 »
znalazłem zapowiedź smartbooka ale i smatfona w jednym,strona po włosku ale telefonik ma jeszcze większy wyświetlacz,dziwne na ilu skończą
 http://www.mobileblog.it/post/10199/qigi-smartbook-uno-smartphone-con-schermo-da-5

*

Offline KorreS

• **
  • 189
  • Sprzęt: SAMSUNG GT-N7100 (Note2)
« Odpowiedź #455 dnia: Listopad 29, 2009, 18:08:18 »
Odebrałem.
Dziwne jest tylko to że jest wersja systemu WWS, pyta jaki język wybrać, wybieram POLSKI, zmieniam też ustawienia lokalne/regionalne na POLSKIE a Manila i Windoza dalej jest po angielsku   :mysli:  :-|
« Ostatnia zmiana: Listopad 29, 2009, 20:15:24 wysłana przez KorreS »
v. 4.1.2

*

Offline Obiwan666

• 350
  • Sprzęt: Corby II :), SGS2
« Odpowiedź #456 dnia: Listopad 29, 2009, 18:39:49 »
Odebralem wczoraj w Euro, czesc na raty bez oprocentowania (Cetelem), zadnych problemow..

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
« Odpowiedź #457 dnia: Listopad 29, 2009, 20:12:01 »
Jeśli chodzi o ciągłą zabawe to wczoraj wytrzymał mi 6h. Wifi, fotki, instalowanie softu, filmiki na YT itp. HD1 chyba szybciej by zjadł baterię mimo ze trochę większa.
Are you shpongled?

« Odpowiedź #458 dnia: Listopad 29, 2009, 21:38:58 »
A propos bugów. Taki po prostu jest Windows i każdy kto kupuje telefon z WM powinien się z tym liczyć. Moim zdaniem cały fun polega na tym iż można sobie coś pogrzebać w sofcie. Inni producenci robią z telefonami podobnie, choćby Nokia N97 do której wychodziły kolejne fixy już w dniu kiedy trafiła do sklepów. Niestety w tym wypadku właściciel jest zdany tylko na producenta i nic sam nie zdziała a płaci także ciężką kasę. My przynajmniej mamy xda i możemy zacząc działać od razu sami :)

*

Offline poczesaniec1

• **
  • 125
« Odpowiedź #459 dnia: Listopad 29, 2009, 22:27:55 »
nie dali mi rat w EURO więc mam czas siedzieć na forum,a żona nie chce mi wziąć,BO NIE,
było by taniej bo raty 0%,a tak tylko mogę TYLKO liczyć na  chłopaków z forum i kupić za 2499, i nawet wytrzyma się ten procent w ratach,
chociaż boję się dalej go kupować,ale plus jest taki,TO TELEFON DLA WYTRWAŁYCH,przynajmniej nauczymy się grzebać trochę w systemach,co nie,
a któryś z nas na pewno zaskoczy i zacznie sam tworzyć,SAME PLUSY CO? :grin:

*

Offline noko007

• 23
  • Motorola A1000->HTC Universal->HD2
« Odpowiedź #460 dnia: Listopad 29, 2009, 22:42:42 »
nie dali mi rat w EURO ....................

I co? Byłeś w tym Mix Electronics jak Ci pisałem?  :mysli:

*

Offline poczesaniec1

• **
  • 125
« Odpowiedź #461 dnia: Listopad 29, 2009, 22:55:46 »
nie dali mi rat w EURO ....................

I co? Byłeś w tym Mix Electronics jak Ci pisałem?  :mysli:
nie mam w moim mieście tego sklepu,tylko obok numerów telefonów też do nich nie ma tylko maile,i napisałem oczywiście,więc mam nadzieje że w poniedziałek się odezwą,z drugiej strony jakbym miał tam jechać to wole od zaufanych chłopaków z forum brać

*

Offline krissenbasse

• 314
  • Sprzęt: HTC HD2 Leo / HOX
« Odpowiedź #462 dnia: Listopad 30, 2009, 00:55:03 »
Witam, wrzucilem... CUT

Moderator Moi: Pomyliłeś działy, mam nadzieję, że nieświadomie...
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2009, 23:26:00 wysłana przez Moi (Adam Kubicki) »

*

Offline worms14

• **
  • 245
  • Sprzęt: Desire HD
« Odpowiedź #463 dnia: Listopad 30, 2009, 06:48:46 »
Zanoszę sie z kupnem tego HTC, przesiadałbym się z Touch Pro, nie wiem czy warto zwłaszcza że cena kosmos. Jak już ktoś się  na to decyduje to na długi czas, albo kupił bardzo okazyjnie. Chciałbym sie dowiedzieć dlaczego się pozbywasz Leo krissenbasse?
SE P900->E61->W880i->N95 8GB->HTC TOUCH PRO+8GB-> HTC HD2 Leo-> DHD

*

Offline krissenbasse

• 314
« Odpowiedź #464 dnia: Listopad 30, 2009, 18:53:41 »
Mam 4 sztuki, z czego dla siebie zostawiam 1. Cena mysle ze da sie dogadac...napewno poniezej 2400. Pozdrawiam.

*

Offline artkom

• **
  • 225
  • jestem jaki jestem... inny nie będę:)
  • Sprzęt: ONE X, ONE S,iPhone 4s, TITAN, SENSATION XE, iPad2
« Odpowiedź #465 dnia: Listopad 30, 2009, 19:32:01 »
Wszystkich zainteresowanych CUT

sprzedaż bazarowa na forum. bikekowal
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2009, 23:50:09 wysłana przez bikekowal »
jestem jaki jestem... inny nie będę

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
« Odpowiedź #466 dnia: Listopad 30, 2009, 20:13:47 »
O kurna...  :shock: 1% na miesiąc  :shock: A jakaś opłata/prowizja jeszcze jest?
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline artkom

• **
  • 225
« Odpowiedź #467 dnia: Listopad 30, 2009, 20:24:21 »
Coś tam jest, jakieś grosze, dziś załatwiałem z kolegą z Forum " Poczesaniec1" na 12 m-cy mu wyszło 243zł/mc.

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
« Odpowiedź #468 dnia: Listopad 30, 2009, 20:33:37 »
Jakieś grosze?!?  :shock:  :shock:  :shock:

243 zł/m-c x 12 miesięcy to daje 2916 zł. Przy cenie wyjściowej 2499 zł jest to realne oprocentowanie w wysokości 16,69%  :shock: Przecież to jest rozbój w biały dzień  :O
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline poczesaniec1

• **
  • 125
« Odpowiedź #469 dnia: Listopad 30, 2009, 20:34:58 »
jakoś przełknę te raty :P
cetelem w euro odrzuca  dużo a tylko tam są 0% w tej chwili
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2009, 20:36:52 wysłana przez poczesaniec1 »

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
« Odpowiedź #470 dnia: Listopad 30, 2009, 20:38:21 »
Tego nie rozumiem. Za 243zł/ miesiąc masz wielki abonament, w którym pewnie za miesiąc będzie Leo za 100-200zł. Do tego z 500 minut na gadanie. Nie warto poczekać?

*

Offline poczesaniec1

• **
  • 125
« Odpowiedź #471 dnia: Listopad 30, 2009, 20:40:48 »
przestańcie bo pożałuje , a jutro przyjeżdża dopiero kurier z papierami i jeszcze nie podpisze  :O

*

Offline baciarek

• 687
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S5
« Odpowiedź #472 dnia: Listopad 30, 2009, 20:57:13 »
Jak na 0% to jeszcze jakoś można przełknąć bo w sumie można powiedzieć, że zarabiasz na tym i wychodzisz w pobliżu tych co kupili za 2500, ale jak już ci wychodzi 2900 to w życiu bym nie wziął, chociaż rozumiem, że nosi Cię na lewo i prawo. Ale myślę, że za niedługo (po nowym roku) te telefony będą za 2200 - 2400 a śledząc to forum sądzę, że przy następnym wynalazku HTC kolega VONSKI sprzeda ci go za 1800  :D za kilka miesięcy.

Ja kupiłem za 2250 zł HTC TP i już przez tą cenę miałem sporo wyrzutu mimo, że odliczyłem vat bo to był po prostu przeciętny sprzęt i z tym LEO jest podobnie. Za pół roku będą go sprzedawać za pół ceny a ty będziesz spłacał dopiero 5 miesiąc z kwoty 2900.

Lepiej brać coś ze śrdkowych partii produkcji niż z tych początkowych, potwierdzają to samochody, telefony (N97, Leo itd. ) ale to Twoja decyzja
Kobieta + 50ml = CHMOD 777

*

Offline poczesaniec1

• **
  • 125
« Odpowiedź #473 dnia: Listopad 30, 2009, 21:01:37 »
jakoś wytrzymam ps3 mi się trochę znudziło to będę miał się czym bawić,niestety faceci lubią zabawki i zawsze na tym tracą, trzeba jakoś choć trochę uwolnić się z pod władzy kobiet :evil:

*

Offline krissenbasse

• 314
« Odpowiedź #474 dnia: Listopad 30, 2009, 21:07:04 »
Witam,
oferta telefonow, ktore mialem na sprzedaz juz nieaktualna.

Jak na 0% to jeszcze jakoś można przełknąć bo w sumie można powiedzieć, że zarabiasz na tym i wychodzisz w pobliżu tych co kupili za 2500, ale jak już ci wychodzi 2900 to w życiu bym nie wziął, chociaż rozumiem, że nosi Cię na lewo i prawo. Ale myślę, że za niedługo (po nowym roku) te telefony będą za 2200 - 2400 a śledząc to forum sądzę, że przy następnym wynalazku HTC kolega VONSKI sprzeda ci go za 1800  :D za kilka miesięcy.

Ja kupiłem za 2250 zł HTC TP i już przez tą cenę miałem sporo wyrzutu mimo, że odliczyłem vat bo to był po prostu przeciętny sprzęt i z tym LEO jest podobnie. Za pół roku będą go sprzedawać za pół ceny a ty będziesz spłacał dopiero 5 miesiąc z kwoty 2900.

Lepiej brać coś ze śrdkowych partii produkcji niż z tych początkowych, potwierdzają to samochody, telefony (N97, Leo itd. ) ale to Twoja decyzja

Zgadzam sie z toba baciarek, ja bym poczekal troche albo znalazl gdzies indziej w fajnej cenie. Ostatecznie z UK bym sobie wzial. Ta kwestie niech kazdy kupujacy przemysli sobie indywidualnie...

Pozdrawiam

*

Offline artkom

• **
  • 225
« Odpowiedź #475 dnia: Listopad 30, 2009, 21:14:17 »
No cóż jasne niech każdy kupujący zdecyduje po co brać za 2400 z UK, skoro o 99zł więcej jest z Polskiej dystrybucji i to jeszcze z VAT-em, jak dla mnie cena za UK lekko przesadzona, no chyba że kolega wystawia FV 22%, to przepraszam. Nie każdego stać na wyłozenie 2tys z hakiem, czy 2500 gotówką, niestety żyjemy w takim kraju, że Banki zarabiają, a co do brania na abonament to myślę że to żadna pociecha mieć brandowny sprzęt i być uwiązanym przez 2-3 lata z siecią. Co do spadku ceny nie sądzę by tak mocno zleciała, do tej chwili HD jedynka mocno trzyma się w cenie a za oficjalną polską dystrybucję trzeba zapłacić minimum 2 tyś.
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2009, 21:24:38 wysłana przez artkom »

*

Offline d@r

• *
  • 88
« Odpowiedź #476 dnia: Listopad 30, 2009, 21:48:23 »
First of all, skoro jestesmy przy UK, to z przesylka na dzis dzien/kurs bedzie ponizej 2350pln, platnosc karta - oczywiscie - jak najbardziej. 150pln moze dla jednych chodzi, dla mnie nie, na to tez musze zapracowac.
Ale, takze oczywiscie, kwestia wyborow - ja jednak chyba kupie w PL.

Second: 243, czyli 2916 to nie jest zla cena, wg mnie. To jak dzis isc do sklepu i kupic. "Znajomosci" z pdaclub sprowadzaja raty do poziomu zakupu w sklepie przy dzisiejszych cenach. A ktora to firma da HD2 w abo 200-300 za, niech bedzie 500, razem z minutami pokroju 500?!? Koledzy sledza cenniki naszych providerow? Taka era wlasnie wprowadzila TP2 (ze niby NOWOSC!!!) za jedyne 1700 przy abo 200 jak pamietam (ale moge sie mylic, co do abo - 330pln?), czy to jest dobra cena (a do tego internet 50pln za 500MB, no bo przeciez taki sprzet bez inetu..)? Play tez ma cene 1700, tylko ze z abo 145, jakby lepiej... Pomijam "wiazanie" sie z siecia, jak ktos uzywa telefonu, to szkoda czasu, klopotow i nerwow na zmiane operatora, oni i tak sa wszyscy kuci na cztery..

A do Artkom/innych sprzedawcow mam pytanka:
- platnosc karta?
- wersja WWE (English International)?
- dostawa PO 15.12.2009?

Pozdrawiam wszystkich, szczegolnie ciezko pracujacych na gadzety - czyli siebie takze :mrgreen:
Pozdrawiam, Darek

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #477 dnia: Listopad 30, 2009, 23:47:05 »
Wszystkich zainteresowanych ***********

Mistrzuniu, usuwam Twoją ofertę. Po pierwsze - to nie bazar. Po drugie sam musisz zrozumieć, że te ceny to z kosmosu wziąłeś....
« Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2009, 08:34:22 wysłana przez beju »
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline artkom

• **
  • 225
« Odpowiedź #478 dnia: Grudzień 01, 2009, 08:05:09 »
Wszystkich *************

Mistrzuniu, usuwam Twoją ofertę. Po pierwsze - to nie bazar. Po drugie sam musisz zrozumieć, że te ceny to z kosmosu wziąłeś....

Po pierwsze nie jestem "mistrzuniem", po drugie skoro dla szanownego Administratora taka cena to kosmos to zapraszam do konkurencji typu Vobis czy Euro RTV AGD, gdzie są sprzedawane w normalnych cenach, cenach w jakich sprzedaje cała Polska. Niestety tak to jest jak się chce pomóc kolegom z Forum. Przepraszam ale czegoś tu nie rozumiem...
1. Dalsza bezcelowa dyskusja
2. Dzial ofert sprzedazy jest wyznaczony na forum - ty to wiesz, ja to wiem.
3. Oferty sprzedazy jako sklep moga byc wystawione tylko i wylacznie po uzyskaniu zgody administracji (vide regulamin sprzedam)
4. To nie jest pierwsza proba "zarobienia na klubowiczach"
5. Czy jeszcze cos wymaga dopowiedzenia?
(Beju)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2009, 08:32:15 wysłana przez beju »

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
« Odpowiedź #479 dnia: Grudzień 01, 2009, 09:49:07 »
a co do brania na abonament to myślę że to żadna pociecha mieć brandowny sprzęt i być uwiązanym przez 2-3 lata z siecią.

Abonament mam tak czy siak. A np. HD nie był w ogóle brandowany w Orange. Do tego dawali jako jedyni pełny polski ROM, a nie jakies protezy typu InterWrite.

A ktora to firma da HD2 w abo 200-300 za, niech bedzie 500, razem z minutami pokroju 500?!? Koledzy sledza cenniki naszych providerow? Taka era wlasnie wprowadzila TP2 (ze niby NOWOSC!!!) za jedyne 1700 przy abo 200 jak pamietam (ale moge sie mylic, co do abo - 330pln?), czy to jest dobra cena (a do tego internet 50pln za 500MB, no bo przeciez taki sprzet bez inetu..)? Play tez ma cene 1700, tylko ze z abo 145, jakby lepiej...

Za to w Orange przy abonamencie 300zł masz wszystkie aparaty za 1zł. I 600 minut wszędzie plus 1000 do Orange.
Ja oczywiście nikogo nie zmuszam, sam rzadko biorę telefony w abonamencie. Ale jeśli miałbym płacić ~250zł co miesiąc to zdecydowanie wolałbym z tej okazji dostać kilkaset minut na rozmowy. Ot taka moja opinia.