HTC Touch HD2 - pre-order. Czekajac na informacje o dostawie ;P

• 496 Odpowiedzi
  • 88749 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mett7

• 418
  • Sprzęt: htc HD2
Odp: HTC Touch HD2 - pre-order. Czekajac na informacje o dostawie ;P
« Odpowiedź #360 dnia: Listopad 26, 2009, 01:08:33 »
A mi komputronik dzisiaj (25.11) napisał tak:
Witam Panie Przemysławie, czekamy na dostawę tego telefonu cały czas. Ma się ona na dniach pojawić. Jesteśmy w kolejce po te telefony. Jak tylko się pojawią to będziemy się z Panem telefonicznie kontaktować. Cena z zamówienia jest nadal aktualna. Pozdrawiam
Normalnie ręce opadają  :-|

*

Offline artkom

• **
  • 225
  • jestem jaki jestem... inny nie będę:)
  • Sprzęt: ONE X, ONE S,iPhone 4s, TITAN, SENSATION XE, iPad2
« Odpowiedź #361 dnia: Listopad 26, 2009, 04:53:55 »
Jak ktoś ma problem z dostepnością zapraszam na PV cena dla klubowiczów 2499 brutto, dostępne od ręki.
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2009, 17:38:43 wysłana przez artkom »
jestem jaki jestem... inny nie będę

« Odpowiedź #362 dnia: Listopad 26, 2009, 08:52:46 »
Ponieważ kupiłem już (niestety za wyższą cenę :( ) HD2, a RTV Euro własnie dziś mi przysyła jeszcze jeden egzemplarz (miał być później po 30.11.2009, ale jakoś wyrobili się wcześnej), moge odstąpić swój egzemlarz w cenie takiej jak ja będę musiał zapłacić dziś, czyli 2599 zł + koszty przesyłki.
Jeżeli ktoś z Katowic lub okolic jest zainteresowany, proszę o maila na PW do godz. 14. Jeżeli nie będzie zainteresowanych, po prostu nie odbiorę sprzętu od kuriera.

*

Offline remak

• **
  • 115
  • Sprzęt: HTC HD2 Energy ROM
« Odpowiedź #363 dnia: Listopad 26, 2009, 11:49:49 »
Chyba jednak zrezygnuję z odbioru. Mam Rhodum z romem EnergyLeo 6.5 Sense 2.5 tak że wszystkie nowinki są :) szybkość działania na tym romie dla mnie wystarczająca. Leo na razie jest troche niepewny (problemy ze skokiem klawiszy, różowe zdjęcia, łatwa do zarysowania szybka obiektywu i to co najważniejsze brak możliwosci robienia notatek odręcznych).

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
« Odpowiedź #364 dnia: Listopad 26, 2009, 12:27:41 »
W jednym Cię muszę zmartwić: jeśli nie miałeś w rękach żadnego urządzenia ze Snapdragonem, to nic nie wiesz na temat szybkości urządzenia ;)

*

Offline dantemg

• 935
  • Sprzęt: Nokia E65 -> HTC Touch Pro 2 -> HTC Sensation XE
« Odpowiedź #365 dnia: Listopad 26, 2009, 12:37:59 »
Chyba jednak zrezygnuję z odbioru. Mam Rhodum z romem EnergyLeo 6.5 Sense 2.5 tak że wszystkie nowinki są :) szybkość działania na tym romie dla mnie wystarczająca. Leo na razie jest troche niepewny (problemy ze skokiem klawiszy, różowe zdjęcia, łatwa do zarysowania szybka obiektywu i to co najważniejsze brak możliwosci robienia notatek odręcznych).
Zapomniałeś dodać, że klawiatura w Rhodium jest niezastąpiona :mrgreen:
ROM:  Jackos EVO ManilaRUSH 1.4.0 PLK / Rhodium
ROM:  Oficjalny / Sensation

*

Offline chola

• 253
« Odpowiedź #366 dnia: Listopad 26, 2009, 12:45:27 »
No i zmiana statusu w Komputroniku. Jest duża ilość. Ciekawe jak pójdzie...

*

Offline tolsz

• 2
  • Sprzęt: Nokia E50 -> iPhone 3G -> HTC Magic -> oczekiwanie na HD2
« Odpowiedź #367 dnia: Listopad 26, 2009, 12:59:37 »
Właśnie czekam na telefonik z Komputronika - przelew już poszedł :) po cenie promocyjnej + rabat :)

*

Offline botx

• 19
  • Sprzęt: SGS2
« Odpowiedź #368 dnia: Listopad 26, 2009, 14:43:01 »
ja już mam od wczoraj, odebrałem w euro w Kielcach, a teraz się go uczę bo to pierwszy taki sprzęt

*

Offline maciekmaster

• **
  • 204
  • Maciejka
  • Sprzęt: HTC Desire, iPhone 4, iPad
« Odpowiedź #369 dnia: Listopad 26, 2009, 14:48:45 »
Witam, mam 5 szt od dostepnych od reki w cenie 2499zl wiecej info na PW.
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2009, 14:54:29 wysłana przez maciekmaster »

*

Offline poczesaniec1

• **
  • 125
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #370 dnia: Listopad 26, 2009, 20:04:17 »
szkoda że nie mam gotówki to pewnie bym wziął , a chłopaki kto już odebrał niech pisze,bo widzę po dostępnościach w euro, że już jacyś ludzie nie odebrali, a w ogóle jest ktoś kto nie zdecydował się?
miałem HD1 ale był za wolny,no i filmy nie chodziły szczególnie beż przerobienia,mam nadz. że tu będzie lepiej, i może więcej gier na to będzie można zapuścić
no ale...czekam i czekam na mojego i nikt sie nie oddzywa z euro,masakra
TyphooN CyanogenMod 7 RC4+ v3.0.1

*

Offline remak

• **
  • 115
« Odpowiedź #371 dnia: Listopad 26, 2009, 21:52:38 »
W jednym Cię muszę zmartwić: jeśli nie miałeś w rękach żadnego urządzenia ze Snapdragonem, to nic nie wiesz na temat szybkości urządzenia ;)
Masz racje nic nie wiem ! :grin:. Ale zaoszczędzone 2.5 kPLN wole przeznaczyc na  młodziutką narzeczoną. Myślę że z powodu nieposiadania najnowszego hyperszybkiego  Leo mnie nie porzuci ? :worried:
Napisane: Listopad 26, 2009, 21:45:13
szkoda że nie mam gotówki to pewnie bym wziął , a chłopaki kto już odebrał niech pisze,bo widzę po dostępnościach w euro, że już jacyś ludzie nie odebrali, a w ogóle jest ktoś kto nie zdecydował się?
miałem HD1 ale był za wolny,no i filmy nie chodziły szczególnie beż przerobienia,mam nadz. że tu będzie lepiej, i może więcej gier na to będzie można zapuścić
no ale...czekam i czekam na mojego i nikt sie nie oddzywa z euro,masakra
Ja nie odebralem  :mrgreen: jak ktos zainteresowany to odstąpie rezerwacje EuroAGD Warszawa Górczewska cena suuuper promocyjna 2599  :O~
Zdecydowanie zdecydowanych zapraszam na PW. Teraz ide przpuscic zaoszczędzone 2.5k  :proud:

*

Offline horde

• 2638
  • Sprzęt: Lg 2x, SGS3
« Odpowiedź #372 dnia: Listopad 26, 2009, 22:54:36 »
A ja odebralem i nie zaluje, wydalem na cos co sprawia mi ogromna frajde  :grin:
Bardziej zalowalbym jak wlasnie przepuscilbym ta kase, rozeszlaby sie na nic znaczace rzeczy.

*

Offline Scottti

• *
  • 75
  • Sprzęt: HTC Legend
« Odpowiedź #373 dnia: Listopad 26, 2009, 23:17:46 »
Jeżeli ma ktoś do oddania rezerwacje w Euro RTV na HD 2 w Warszawie to bardzo proszę o info byłbym wdzięczny, moje gg 4614151

*

Offline remak

• **
  • 115
« Odpowiedź #374 dnia: Listopad 26, 2009, 23:36:44 »
A ja odebralem i nie zaluje, wydalem na cos co sprawia mi ogromna frajde  :grin:
Bardziej zalowalbym jak wlasnie przepuscilbym ta kase, rozeszlaby sie na nic znaczace rzeczy.
No bardzo Cię przepraszam :mysli: moja narzeczona jest bardzo znacząca !!!.
Tak na poważnie. Czy ktos jednoznacznie potwierdzi czy na HD2 da sie wprowadzac odręczne notatki, które będą czytelne ? To dla mnie bardzo ważne przy podjęciu decyzji.

*

Offline Scottti

• *
  • 75
  • Sprzęt: HTC Legend
« Odpowiedź #375 dnia: Listopad 26, 2009, 23:51:20 »
Remak :) odstapisz moze swoja rezerwacje??

*

Offline Lobuz_1

• 795
  • Sprzęt: HD2
« Odpowiedź #376 dnia: Listopad 27, 2009, 08:40:18 »
Jako, ze Euro wysłało mi go za 2599 + przesyłka a widzę już za 2499 stąd pytanie osób oferujących sprzęt w tej cenie skąd jesteście? artkom jak kojarzę to chyba Łódź i tu chętnie wziąłbym za 2499zł...ciągle aktualne?

*

Offline kobe

• 22
« Odpowiedź #377 dnia: Listopad 27, 2009, 09:05:02 »
Miał ktoś w rtv euro problem z otrzymaniem hd2 na raty? Mi mimo 20 rat po 70 zł nie chcieli dać :/ wydaje mi się że mają jakiś układ z tym debilnym cetelem że telefonów po cenie 2599 z przedsprzedaży nie chcą sprzedawać. Wolą odmówić rat i sprzedać po 2899.
Dodam że mam dobrą, stałą pracę i żadnych problemów jeżeli chodzi o kredyty, spłaty, długi itd... i tyle z mojego hd2  :(

*

Offline paskalxxx

• 34
  • Sprzęt: HTC HD
« Odpowiedź #378 dnia: Listopad 27, 2009, 09:39:49 »
Ja dstalem raty bez problemu i jeszcze wziolem ubezpieczenie od zniszczenia hd2.

*

Offline maciekmaster

• **
  • 204
  • Maciejka
« Odpowiedź #379 dnia: Listopad 27, 2009, 09:44:59 »
Tak ogłoszenie jeszcze aktualne za 2499. Polska dystrybucja, nówki nie otwierane 2 lata gwarancji producenta. więcej informacji na PW. Możliwość wzięcia na Raty.
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2009, 10:18:28 wysłana przez maciekmaster »

*

Offline noko007

• 23
  • Motorola A1000->HTC Universal->HD2
« Odpowiedź #380 dnia: Listopad 27, 2009, 10:10:41 »
Miał ktoś w rtv euro problem z otrzymaniem hd2 na raty? Mi mimo 20 rat po 70 zł nie chcieli dać :/ wydaje mi się że mają jakiś układ z tym debilnym cetelem że telefonów po cenie 2599 z przedsprzedaży nie chcą sprzedawać. Wolą odmówić rat i sprzedać po 2899.
Dodam że mam dobrą, stałą pracę i żadnych problemów jeżeli chodzi o kredyty, spłaty, długi itd... i tyle z mojego hd2  :(

Ja już czekam w  sumie 3 dzień na autoryzację !! :-|  Mają mi dać odpowiedź do około 13. Jak go dzisiaj nie wezmę (obojętnie czy raty czy gotówka) to jutro wraca na magazyn i moja rezerwacja przepada !!!- i to jest chyba właśnie powód - robić tak , aby jak najwięcej odzyskać telefonów z przedsprzedaży i wystawić  :mysli:je po 2899zł

Kredyt bym miał od ręki w Lukasie jako wieloletni klient z regularnymi wpływami , ale stwierdzili że LUKAS nie kredytuje telefonów! no paranoja :evil: Pozostaje możliwość wzięcia kredytu w Lukasie i kupno telefony za gotówkę  , tylko że wtedy będzie jakieś tam oprocentowanie i realnie za telefon zapłaci się około 3100 (przy rocznej spłacie kredytu)  :evil:
Napisane: Listopad 27, 2009, 10:09:48

Ja już czekam w  sumie 3 dzień na autoryzację !! :-|  Mają mi dać odpowiedź najpóźniej do około 13:00. Jak go dzisiaj nie wezmę (obojętnie czy raty czy gotówka) to jutro wraca na magazyn i moja rezerwacja przepada !!!- i to jest chyba właśnie powód - robić tak , aby jak najwięcej odzyskać telefonów z przedsprzedaży i wystawić  :mysli:je po 2899zł

Kredyt bym miał od ręki w Lukasie jako wieloletni klient z regularnymi wpływami , ale stwierdzili że LUKAS nie kredytuje telefonów! no paranoja :evil: Pozostaje możliwość wzięcia kredytu w Lukasie i kupno telefony za gotówkę  , tylko że wtedy będzie jakieś tam oprocentowanie i realnie za telefon zapłaci się około 3100 (przy rocznej spłacie kredytu)  :evil:

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
« Odpowiedź #381 dnia: Listopad 27, 2009, 10:11:11 »
Tak na poważnie. Czy ktos jednoznacznie potwierdzi czy na HD2 da sie wprowadzac odręczne notatki, które będą czytelne ? To dla mnie bardzo ważne przy podjęciu decyzji.

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=150971.0

*

Offline poczesaniec1

• **
  • 125
« Odpowiedź #382 dnia: Listopad 27, 2009, 10:43:34 »
nie no rat ci nie dali,i że lukas nie daje na telefony,oszukują jak cholera,albo żeś na jakiegoś idiotę w tym sklepie trafił,tak nie mogą robić,ja bym z kierownikiem prosił,jeżeli by mi zależało,bo to śmieszne,w tamtym roku u mnie hd1 brałem i nie zrobili żadnego problemu,a teraz myślą że za 2899 z takimi wadami ktoś będzie kupował,pogłupieli
TyphooN CyanogenMod 7 RC4+ v3.0.1

*

Offline artkom

• **
  • 225
  • jestem jaki jestem... inny nie będę:)
  • Sprzęt: ONE X, ONE S,iPhone 4s, TITAN, SENSATION XE, iPad2
« Odpowiedź #383 dnia: Listopad 27, 2009, 10:47:13 »
U mnie, czyli Łódź również oferta aktualna polska dystrybucja, nie wyjmowane z pudełka. Oczywiście możliwość uzyskania kredytu na zakup urządzenia. Pełna Faktura VAT 22%.
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2009, 10:52:21 wysłana przez artkom »
jestem jaki jestem... inny nie będę

*

Offline maciekmaster

• **
  • 204
  • Maciejka
« Odpowiedź #384 dnia: Listopad 27, 2009, 10:47:59 »
dla wszystkich zainteresowanych raty w Lukasie bądź Żaglu.
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2009, 10:50:33 wysłana przez maciekmaster »

*

Offline noko007

• 23
« Odpowiedź #385 dnia: Listopad 27, 2009, 11:14:33 »
dla wszystkich zainteresowanych raty w Lukasie bądź Żaglu.

Jakie oprocentowanie z lukasie?

*

Offline maciekmaster

• **
  • 204
  • Maciejka
« Odpowiedź #386 dnia: Listopad 27, 2009, 11:17:31 »
ok 1% :)

*

Offline noko007

• 23
« Odpowiedź #387 dnia: Listopad 27, 2009, 11:25:42 »
ok 1% :)

Podaj adres firmy i jakie dokumenty potrzebne. Dzwoniłem do lukasa i jest to prawdą że w niektórych miastach nie kredytują telefonów  :evil: a żadne tłumaczenia nie dają że jest to komputer kieszonkowy z funkcją telefonu  :mrgreen:  po prostu jak mają w Euro HD2 w dziale telefonów to podobno nic się z tym nie da zrobić   :evil: :evil: :evil: :evil:  Jakoś cały tydzień tak mi się wali  :-|

*

Offline maciekmaster

• **
  • 204
  • Maciejka
« Odpowiedź #388 dnia: Listopad 27, 2009, 11:29:37 »
wysłałem Ci info na maila.

*

Offline zygzag

• 808
  • Sprzęt: HTC Polaris>OMNIA II i8000>Wave II S8530>SGS II
« Odpowiedź #389 dnia: Listopad 27, 2009, 11:33:11 »
Dodam że mam dobrą, stałą pracę i żadnych problemów jeżeli chodzi o kredyty, spłaty, długi itd... i tyle z mojego hd2  :(

Ja tak miałem z HD rok temu a pododobno chodziło o ubezpieczenie, którego nie chciałem wykupić więc kazałem im go sobie wsadzić w...no!  :] Zrób tak - weź ubezpieczenie kredytu ( za jakieś 300 zł ), wykup tę durną, dodatkowa gwarancję ( za ok. 900 zł ) a zobaczysz - kredyt dostaniesz od reki - nawet jak ratę bedziesz miał na styk z dochodami
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2009, 11:38:38 wysłana przez zygzag »