0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tez dostałem... tylko się ciągle zastanawiam, czy po niego iść
Ja chyba się skuszę. I tak na firmę biorę, VAT odliczę, a jak mi się nie spodoba to go sprzedam, kupię Omnię i jeszcze parę zł w kieszeni zostanie.
Planowałem Omnię najpierw (i ew. zostanie przy Samsungu), ale najpierw będzie HD2 i jeśli nie będę zadowolony, to go sprzedam i kupię Omnię.
Cytat: vonski w Listopad 24, 2009, 13:15:34Ja chyba się skuszę. I tak na firmę biorę, VAT odliczę, a jak mi się nie spodoba to go sprzedam, kupię Omnię i jeszcze parę zł w kieszeni zostanie. No nie poznaję kolegi ....ale dobra, juz nic więcej nie powiem
jest gwarancja,więc mamy pewne prawa,choć może to spowodować czekanie na telefon,ale jeśli w sklepie będziesz wymagający,to przeważnie mogą zwrócić jakąś cześć pieniędzy,tylko są czasy kryzysu,i gorzej się o to upomnieć
zygzak kupiłeś Omnie 2 i daj kolegą spokój. Bo zapewne mają już dosyć Twoich madrości.
Rozmawiałem dzisiaj z przedstawicielem komputronika odpowiedzialnym za HTC i potwierdził termin 25.11.2009a co ważniejsze potwierdził cenę dla zamówień składanych wcześniej - zostaje stara cena !