Zamowienie zlozone w weekend w handtec.co.uk, kurier do Polski ~505funtow, w $ ok. 830, w pln ~2290. Dostawa od 8.12, wersja WWE, 2 letnia gwarancja EU, III batch (podobno). Do Polski dojedzie II (choc co poniektorzy pewnie beda mieli tez III

). Handtec dziala blyskawicznie, w niedziele (!) odpisali mi z prosba o dodatkowa autoryzacje (czyli niestety jak jak w exansys i clove).
Expansys odradzam, mam przykre doswiadczenia:
- nie odpisali na moj mail (z pytaniem o sprzedaz w funtach, czyli z .com, a nie .pl),
- zaczal pojawiac sie nowy spam!
Dodatkowe minusy, to ze sa drodzy i sa zwyklym sklepem. Dla porownania handtec jest zrodlem/hurtownia dla takich sklepow jak np expansys. Sledzilem tydzien te strony (+ clove.co.uk) i widze jak na expansys zmienia sie ciagle status nowej dostawy: raz 7 dni, raz 4y, a od mniej wiecej czwartku do dzis wisial est. time 1 day, dzis jest 3 days. Dziwna firma..
Fakt, moj komentarz jest mocno subiektywny, jakos dziala mi na nerwy brak odpowiedzi. Jednak przytoczylem fakty, a bede tez obserwowal ten podejrzany spam (od Araba oferujacego mi wielki majatek, bylebym wszedl na jakas stronke

) - mysle o zgloszeniu tego.