Kolejny mój problem i watek jak na razie poprzednie nie uzyskały żadnych odp, jednak w końcu to jedyne forum PL gdzie siedzi chyba najwięcej ludzi.
Mam 2 Leo HTC jeden ładuje drugi nie ładuje.
Jeden kupiłem sprawny za 700zł drugi niesprawny za 350zł
ten za 350zł kupując byłem przekonany ze to port USB sie rozwalił ale po rozkręceniu okazało sie ze jest w stanie idealnym, w dodatku da sie flaszować przez kabel i da się wejść w boot rom pokazuje ze USB podłączono itp itd
Na tym zepsutym HD2 działa w pełni android i WP7 ale nie działa żaden rom Windows Mobile, juz setki razy wgrywałem od najstarszego do najnowszego stokowego romu i nic tylko Android i WP7, jak mu wgram stokowy rom czy gotowany w wersji WM to na wyłączonym tel da sie go ładować i ładowanie przerywa tylko co 30sek na 1 sek ale doładowuje do końca tel aż się zaświeci zielona dioda naładowania baterii, natomiast na Andku i na WP7 nie ma śladu ładowania nic a nic . Na WM tzn jak wgram to wisi na białym ekranie pokazuje radio jakie jest wgrane i sterownik itp ale nie idzie dalej. Wie ktoś może o co z nim chodzi ? Ten sprawny HTC ładuje i chodzą w nim 2 systemy nie ma problemu przejść na WM a ten uszkodzony nie. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu? lub jak ten problem ominąć by ładować go choć na wyłączonym bądź włączonym telu jak jest główny WM ale by on sie uruchomił i dało sie w grac Andka czy z SD