HTC HD2 i zestaw głośnomówiący JABRA CRUISER 2

• 9 Odpowiedzi
  • 4827 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ccoopp

• **
  • 135
HTC HD2 i zestaw głośnomówiący JABRA CRUISER 2
« dnia: Maj 21, 2011, 11:51:57 »
Czy ktoś używa zestaw głośnomówiący JABRA CRUISER 2 w połączeniu z HTC HD2. Jak to się sprawuje ?.
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2011, 18:35:34 wysłana przez ccoopp »
LG G2
SAMSUNG GALAXY S III; SAMSUNG GALAXY S II; HTC HD II; SAMSUNG OMNIA II; SAMSUNG i900 OMNIA
LARK FREE BIRD 35.8; ACER n35

Odp: HTC HD2 > ZESTAW GŁOŚNOMÓWIĄCY JABRA CRUISER 2
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 22, 2011, 14:35:15 »
Ja używam. Sprawuje się dobrze. Musiałem tylko dograć polskie komunikaty.

*

Offline ccoopp

• **
  • 135
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 22, 2011, 14:46:11 »
Możesz podesłać link lub plik z komunikatami ?. Czekam na przesyłkę z zestawem.
Pozdrawiam
LG G2
SAMSUNG GALAXY S III; SAMSUNG GALAXY S II; HTC HD II; SAMSUNG OMNIA II; SAMSUNG i900 OMNIA

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 23, 2011, 15:31:46 »
Proszę bardzo
http://www.jabra.com/sites/mobile/pl-pl/products/pages/jabracruiser2.aspx?tab=support#UID8
Pozycja trzecia w sekcji oprogramowanie firmowe (Firmware - UK English, Russian, Polish, Italian)
Opis instalacji znajduje się w loaderze i wygląda tak:

Switch the device to 'Device Firmware Upgrade' (DFU) mode using the following procedure:

a) Turn off the CRUISER2 (stay off more than 5 secs).
  b) Connect USB cable between the PC and the CRUISER2.
  c) Press the Volume up and Volume down at the same time and power switch on.
  d) You hear the ring tone and the PC acceptss the CRUISER2 as a USB

When the device has entered firmware upgrade mode Windows will install a device driver needed during the upgrade process. When the driver installation is completed the firmware download will begin automatically.

Powodzenia
Krzysiek

*

Offline ccoopp

• **
  • 135
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 23, 2011, 15:40:05 »
Dziękuję bardzo.

Do moderatora - można zamknąć.
LG G2

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 23, 2011, 17:15:11 »
ccoopp skończ z postami typu: można zamknąć, o tym decyduje moderator a nie Ty. Może się innym przyda i nie będą tworzyć kolejnych takich samych tematów tylko się dopiszą.

Po drugie popraw ten temat, na forum nie krzyczymy - polecam Regulamin i zapoznanie się z netykietą.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline ccoopp

• **
  • 135
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 23, 2011, 17:52:22 »
W moim mniemaniu jeśli z treści zawartych w informacjach otrzymanych od użytkowników forum w konkretnym temacie wynika, że swoimi wypowiedziami dogłębnie wyczerpali temat i problem zawarty w pytaniu, taki wątek powinien być zamknięty.

W przeciwnym wypadku będzie tak jak w pozostałych niezamkniętych wątkach - wiele pytań i odpowiedzi odbiegających od tematu. Przeglądając potem forum i szukając rozwiązania problemu czyta się godzinami o sprawach, które całkowicie nie dotyczą konkretnej sprawy, tylko dlatego, że temat nie został w porę zamknięty.

Na moje konkretne pytania odnoszące się do konkretnej sprawy zostały udzielone konkretne informacje i na tym powinno się zakończyć a nie liczyć na to, że ktoś się dopisze - bo po co.

Po drugie, nie rozumiem polecenia zmiany tematu. Czyżby pytanie o zestaw głośnomówiący współpracujący z HD2 było krzyczeniem na forum ?.

Czym się różni pytanie o zestaw głośnomówiący współpracujący z HD2 od np. pytania o HD2 i TV ???.

A po trzecie, jeśli moderator decyduje o tym, czy dany temat zakończyć, czy nie, to w czym problem ?. Ja go zamknąć nie mogę, więc poprosiłem o to właśnie moderatora.

Pozdrawiam
LG G2

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 23, 2011, 18:21:37 »
[gmod]Napisałem Ci żebyś poprawił temat: chodzi o krzyk -> netykieta, duże litery. Od informowania moderatorów nie jest post tylko funkcja "zgłoś do moderatora" - jasne? Albo poprawiasz temat albo dostaniesz warna. Za uwagi dziękuję, ale to nie jest odpowiedni wątek.[/gmod]
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline ccoopp

• **
  • 135
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 23, 2011, 18:34:26 »
Zauważ, że w temacie zawarłem tylko pełne nazwy telefonu HTC HD2 ( czy smartfonu, bo w tym dziale wszyscy wiedzą, co to jest HTC HD2 ) i ZESTAWU GŁOŚNOMÓWIĄCEGO JABRA CRUISER 2.

Czy mogę zostawić JABRA CRUISER 2 pisane dużymi literami, czy to też będzie niezgodne z netykietą ?.
LG G2

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
Odp: HTC HD2 i zestaw głośnomówiący JABRA CRUISER 2
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 23, 2011, 20:07:13 »
[gmod]Może być, ale jak już pisałem to nie jest dobre miejsce na taką dykusję. Tematu nie zamykam na razie. EOT, od teraz będę kasował wpisy nie na temat.[/gmod]