HTC HD2 ciagły reset telefonu

• 2 Odpowiedzi
  • 1473 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

HTC HD2 ciagły reset telefonu
« dnia: Grudzień 24, 2010, 23:53:40 »
Witam
Mam problem  z telefonem HTC HD2  LEO  ,mianowicie chodzi o to ze zachciało mi sie wgrac androida  z karty  no i ..... wgrywałem  ale podczas  tego procesu cos to długo trwalo  wyłaczyłem telefon tzn zrestartowałem bo telefon nie reagował .Teraz mam tak ze ciągłe sie resetuje przy białym tle z napisem htc  na dole widac czerwone cyfry wersji romu .
Nie pomaga  hard reset przyciskowy  telefon nie wraca do porzadku ,nie widac go tez pod windowsem 7  co robic ?pomózcie dobrzy ludzie ....grrrr

Dodam ze  podczas tej operacji bateria była słabo naładowana .Teraz  objaw jest taki  ze gdy podłącze ładowarkę  nie świeci się dioda ładowania  .

Próbowałem  tez zrobić za pomaca  triku ze wgrałem  nowy pasujący do mojego telefonu ROM ze strony Sunnysoft ...rozpakowałem go na karcie pamięci która była wsadzona  do telefonu no i niby coś tam się zrobiło trochę to trwało  ale nadal bez efektu ...pokazało ze soft wgrał się z sukcesem  i nic dalej mam ten sam problem ....Z poziomu komputera tego nie mogłem  zrobić ponieważ komputer nie widzi urządzenia czyli telefonu.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 25, 2010, 23:48:41 wysłana przez kapago »

*

Offline maciek1987

• 25
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S......Wczesniej HTC HD2
Odp: HTC HD2 ciagły reset telefonu
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 28, 2010, 02:03:02 »
ALE MASZ FANTAZJE ;/

[gmod]Co Twój komentarz wnosi do tematu? Ostrzeżenie.[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2010, 22:33:07 wysłana przez vonski »

Odp: HTC HD2 ciagły reset telefonu
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 03, 2011, 21:42:44 »
A niby z czym mam fantazje ? A może ty masz  jakieś braki ?